Merhaba Değerli Arkadaşlar ve Knight Online Çalışanları ,

Knight Online Ban politikasında olduğu gibi Küfür Hakaret Rahatsız etmek ban sebebidir cezası vardır . Fakat bu suçu suistimal eden birçok kullanıcıda vardır , örneğin karşıdaki kişiyi bilinçli olarak şiddetle tahrik edip ve hatta küfür edip sonra oyundan çık gir yaparak temiz bir oyun açıp o kişiden küfür alarak aa işte ben küfüre uğradım bana durduk yere hiçbirşey yapmadığım halde küfür edildi imajı verenlerle dolmuş durumdadır. Bu konularda GM lerin aldığı karara saygı duymaktayız lakin bugün başıma geldiği gibi benim başıma daha önce bir gerçekten durduk yere küfür yeme olayı geldi arkadaşlar durduk yere küfür yedim neymiş slota ks atmışım oyunun en doğal şeyidir değilmi? tamam şimdi ben şikayet ettim ama sanırım yeterli desteği GM ler tarafından alamadığım için bu tarz kişiler bir türlü ban yemiyordu , bende stilimi değiştirdim artık bana küfredene aynı şekilde yazısını iade edip bunlarla uğraşmamayı tercih etmiştim muhtemelen bugün ban yememin sebebi bana sövüp veya tahrik edip kendi yaptıklarını gizleyip benimkileri cımbızla seçerek şikayet ederek ban yememi sağlayıp yarın banımız açıldığında tekrar gülerek sırıtarak aynı şeyleri yapıp bizi sürekli bu kısır döngüye sokmak istiyen değişik zihinli kullanıcıların olduğunu düşünüyorum . Bu konuda haksızlıkların giderilmesi için gerekli tüm incelemelerin yapılıp şikayetçi tarafında karakteri incelenip acaba tahrik veya bu kişide küfür edip etmediğinin incelenmesini istiyorum . Haksızlıklar mağduriyetler bizi oyundan soğutuyor oyuna bağlamıyor bilginize.