Merhabalar Öncelikle 10 yıldır bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak öneri ve şikayetlerimi bildirmek istiyorum ilk defa konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam şimdiden özür dilerim

Rosetta serverında oynamaktayım oyun için farm yapmak neredeyse imkansız artık piyasa çok düşük 1 gb 30 tl türkiye şartlarının düşünürsek bu çok büyük bir rakam utc kutularına trade kapatmanız bence doğru ve güzel davranış utc level sınırıda koymanız güzel ben öncelikle utc nin haftada 1 yerine daha fazla yapılmasını öneriyorum haftada 3 kere gibi ve oyuncu giriş sınırlamasını kaldırılmasını öneriyorum 50 tane trophy satın aldım 1 tane elde tutulan bir item atmadı trade kapattınız ama düşen dropları çok kötü yükseltmenizi öneriyorum o kadar ve kutular kutularda öyle aynı şekilde gemler silver gem bütün gemler elde tutulan bir item atılmıyor bence bu oyunu oynayan oyuncularda şöyle bir psikoloji yaratmalısınız yapacağınız değişiklikler ve yeniliklerle bence bu çok önemli bu oyunda sadece tl olarak zengin olan güçlü değil mesajı vermelisiniz eğer bunu yapmassanız 2004 den beri kaybettğiniz oyunucu sayısını ben bilmiyorum ama çok yüksek olduğu kesin şimdiki oyuncularıda kaybetmek istemiyorsanız bu güncellemeyi değişikliği yapmalısınız saygılarımla