Quote Originally Posted by OWPW View Post
güzel kardeşim, senin gibi banlanıp önce niye banlandım, sonra haksız banlandım, sonra sizi mahkemeye vereceğim, sonra sisteminiz bozuk, sonra .....
gibi konuları peşisıra geliyor.
Sen bunu yapan ilk kişi değilsin. O yüzden kendini fazla yıpratma. açtığın konular profilinde gözüküyor.
Bu resime iyi bak oda senin gibi biri.Yaptıklarını kabul etmiyor en son mahekemeye vermişti. sonra biz yorum yapınca, bize hakaret edilmeye başlanıyor.
Bunlar gibi büssürü var araştır bulursun. Bu resimler en uç örnekler olduğu için hep bunları paylaşırım

1)benım profılım de actıgım konular madem gozukuyor once gır bı bak ıskembeden konusma oyle program kullandım demısmıyım dememısmıyım

2)yazdıgım konunun kendımle mı alakası var yoksa hılecılerı yakalamaya calısan ınsanların harcadıgı emekle mı ondan bıle haberın yok okumadıgın ıcın

3)ben zamanında kendımı cok yıprattım sen merak etme yasın yetmez bu durumlarla yıpranmayız yanı..sunu bu oyunda bowla dupe yapılırken bız buradaydık daha sız kıtaplarınızı ayırmaya calısırken...

4)senın cevap verdıgın konuları da gorebılıyorum buradan merak etme...bırısı neye ısyan etse neye yanlıs dese daıkasın da muhalefet gıbı konu da bulunuyorsun bunun da farkındayım...