Results 1 to 5 of 5
    Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)

İşte Oyuncuların Beklediği....

Evet Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi Oyuncuların Tam Olarak İstediği Şeyi Başka Bir Sitenin Uygulaması Üzerinden Göstermek İstedim...

İnternet Üzerindne Online Oynanan,Gerçek Para İle Kredileri Alınan ( Knight Online Premium Gibi) Ve Bu Kredilerin Size Özel Avantajlar Sağladığı Bir Oyun... Şimdi Birileri Diyecek ki Adamlardan Ne İstiyorsun..Biz Aylardır Şunu İstedik.... Bari Premium Saatlerimiz Oynadığımız Dakikalarda Düşsün....Bizlere Bunun Mümkün Olmadığı Söylendi Defalarca... Fakat Kimse Kusura Bakmasın Ama Elin Adamı Yaptımı Yapıyor... Resimi İnceleyecek Olursanız Eğer Oyunun Kapalı Olduğu Süreler İçin Nasıl Bir Geri Yükleme Yapıldığı Belirtiliyor... Ve Kimse 3-5 Bin Kişinin Bu Oyunu Oynadığını Düşünmesin... Bence En Az Milyon Seviyesinde Oynayan Oyuncusu Var... Umarım Böyle Bir Paylaşım Yaptığım İçin Konu Kilit Ben de Bann Yemem....

Herkese İyi Oyunlar Dilerim....

http://www.hizliresimyukle.com/image/jS1

Senior Member ne_memuru_alkol_beyy's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    taraftar siten hayırlı olsun

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by ne_memuru_alkol_beyy View Post
    taraftar siten hayırlı olsun
    Taraftar Sitesi Degıl O... Dunya da Mılyonlarca Oyuncusu Olan Online Oynanan Bır Menejerlik Oyunu....

bakım sürelerini iade etmelerini istiyor galiba arkadasa katılıyorum sonucta 720 saatlik premıum alıyoruz ve bakım zamanları oyuna giremıyoruz ntt ye bu durumun zararı olacagını sanmıyorum

Member
    Nickname
    Leona
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    yıl olmuş 2015 hala premiumun saatleri kullanmadığın sürelerde bitiyor

Tags for this Thread