Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

OTP eror login failed with unknown issue.please contact customer service

Merhaba

Midgard açılmasına 1 hafta kala başlayan bu sorun artık çekilmez hale geldi. yaklaşık 2 yıldır sorunsuz çalışan otp sistemi sürekli her oyundan giriş çıkışta " otp sıfırlama işlemi " gerektiriyor ve kullanıcıların hesaplarında ki cash lerden 5 npoint hatta yeniden silip kuranlarda 10 npoint ( 5 sıfırlama için , 5 de yeni ko id ve autcode için ) harcamak gerekiyor. Bu durumdan tahmin ediyorum ki ntgame yetkilileri hiç rahatsız değil ve hatta memnunlar ki çözemiyorlar bu sorunu.

Bu konuda ticket atarsanız ( bir çok arkadaşımın yaptığı gibi ) gelicek cevap özetle şu şekilde ;

1 - mevcut 0tp programını silin pc yada mobil cihazdan yeni ID ve autcode ile yeniden kurun ve ayrıca bloklu olduğu içinde otp sıfırlayın.
    2 - Bilgisayarınızın zaman ayarını internetteki zaman sunucularından birisi ile eşitledikten sonra otp programı içindeki " time senkronizasyon" sekmesine girip senkron edin. bunlarla ilgili resim içeren linkte gönderiyorlar hatta youtube de video suda var nası lşotp kurucaksınız vs.

en az 15 arkadaşım ve akrabam ko oynuyor hepsi genelde premiuım hesap sahibi ve otp leri her oyundan çıktıklarında 1-2 saat geçmeden tekrar bloklanıyor ve oyuna girebilmek için "otp sıfırlama işlemi "yapıp 5 npoint ödemek zorunda kalıyorlar. Yukarda bahsettiğim time senkronizsyon yada yeni id almak otp silip yeniden kurmak vs bunlar işe yaramıyor. sorun her oyundan çıkış yapan ID için 2-3 saat içinde tekrar ediyor . siz siz olun otp sıfırlama işlemi yaptıysanız dc olmayın olursanız da hemen oyuna geri girin yoksa bir kaç saat oyuna girmezseniz otp niz gene bloklanır ve 5 npoint ödemek zoruında kalırsınız oyuna girebilmek için.

Bu konuda yetkili kişilerden acil çözüm getirmesini bekliyoruz. Ticket açın atın vs yazmayın lütfen çünkü şuan itibariyle ticket da atılmıyor hepsi flu destek sistemindeki ticket departmanlarının tıklanmıyor. Ben ve yaklaşık 15 arkadaşım bu sorun çözülene kadar oyuna giriş yapmayı düşünmüyorum.

Bir başka konuda midgard 2 ve 3 te clana alım yapılamaması - pazar kurulamaması bunlarda bir çok kullanıcının sadece klana alım yapmak için midgart 1 e giriş yapabilmek adına sinir krizleri geçirmesine neden olmaktadır. Premium alan kullanıcılar da sıra beklemekte ve 1 saatten evvel oyuna premiumlu olmasına rağmen giriş yapamamaktadır.

Sürekli geri sayım ekranı görmekten bıkan ve otp blok kaldırmak için her oyuna girişte 5 npoint ödeyen arkadaşlarım adına yazdığım bu yazıdaki anlatılanlar umarım icraat yaapcak bir yetkili tarafından okunur ve gereken düzenlemeler yapılır.

ntgame ekibinin Premium ve pus itemlerini satmak amacıyla açtığı midgard gibi yeni sw lerde para ödeyerek oyun oynamaya çalışan tüm oyunculara şimdiden Allah sabır versin!! Herkes umarım parasının karşılığını alabilir.. Ntgame ekibinin sunucuyu idare edecek, personel maaşları ödeyecek parası yok ise aramızda toplayıp verelim 5 npoint haksız yere kullanıcılardan her oyuna girişte otp eror bahanesiyle para çekme işine bir son vermeleri dileği ile....

Junior Member
    Aynı sorun bende de var. Destek ekibinin herkese standart olarak söylediği her şeyi yaptım netice olumsuz. pc ye format bile attım ancak sonuç değişmedi. gold premium kullanıyordum, dün bitti süresi bu otp sorunu düzelene kadar oyunu kapatıyorum ve preimum falan almayacağım. İnsanları çileden çıkartan bu sorunlara bir çözüm bulun yada yapamıyoruz diyin. herkese copy paste yapıp aynı sorun çzöemeyen destek cevaplarını atmayın. düzelene kadar knight ofline - hayat online ....

Junior Member
    Aynısorunu aynen anlattığın gibi yaşıyorum otp kurmak ile veya time senkronizasyon ile çözülmüyor. bilinçli olarak ntgame in yaptığını düşünüyorum. 2 gündür oyunda idim elektririk gitti geldi giremiyorum otp bloklanmış gene 5 npoint harcayıp otp sıfırlamak zorunda kaldım oyundan hiç çıkmama rağmen nasıl bloklanıyor. pes doğrusu bukadarda olmaz. premium bitsin bir daha kesinlikle para vermem bu oyuna... haksız yere 5 er 5 er alınan npointlerini helal etmiyorum...

Junior Member
    eline sağlık konuyu açan arkadaşımın uzun süredir bende hesabıma giriş yapmıyordum bir midgarta bakayım dedim. benim otp de bloklanmış. pre almaktan vazgeçtim son anda. bu sorun çözülünceye kadar bekleyeceğim. Oyuna giriş yapmadığım halde nasıl oluyorda otp 10 kere hatalı girmiş muamelesi yapılıyor anlam vermek mümkün değil.

ben su oyuna yillar sonra basliyayim dedim. Ama bu sacma sapan salakca gereksiz yere yapilmis bu program yuzunden oyuna baslamadan sogudum ve vazgectim.OTP yi active edicem ilk sifreyi yazdigim anda 10 kere yanlis yazdiniz diyip hata veriyor.Boyle salak sacma bir sistem ancak bizimkilerden cikar zaten

Senior Member Fauwk's Avatar
    Merhaba,

Arkadaşlar bizlerde sizler gibi oyuncuyuz fakat giriş esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum ve durum ile ilgili kontrollerimizi yaptığımızda herhangi bir sorunun olmadığını görüntülüyoruz. Forum üzerinde bu durum ile ilgili bilgilendirmeler ve yönlendirmeler taraflarınıza yapılmıştır lütfen inceleyiniz, sorununuzun devamı halinde destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

OTP Hatası ve Saat güncellemeleri hakkında.

AnyOTP Kod Uyuşmazlığı / Saat kontrolü

Tags for this Thread