Results 1 to 6 of 6
    Banned
    Nickname
    Astra
    Class
    Warrior
    Clan
    ÇANAKKALE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)

FT değiştirilmeli.

Arkadaşlar bu ft hakkında asas-wariorların hiç şansı kalmamış. Destan server'ında 63 lvl full paper mage olarak bundan kendi adıma mutsuz değilim, ama açıkta kalan buffer, asas, warior gibi karakterlerin kutu alma şansı 0.
    Ayrıca; parti bulan warior& asaslarında şansı 0.
    Şöyle anlatayım, tamam; yaratıkların magic.ress. arttırılmış, güzel. Mageleri yavaşlatsın diye troll'ün magic ress 2-3 katına çıkmış belli ki. Ama hala scolar slotu gelince tek atıyorum?

Eee, 6lı 7li slot yakalayıp; 3,5k nova ile vurunca; bir asasın boss'a attığı ilk %10 dan daha fazla damage oluyor bu.

Eğer değiştirilmeyecekse FT, herkes mage açacak yakında En azından teselli ikramiyesi olan green kutuyu mavi yapın..

Birde black kutu fiyatları neden bu kadar ucuz? Biriktirdim baya ama satmadım da, kırdırmadım da. Kırdırınca dark knight weapon atma şansı var diyorlar, %kaç dır bu şans, deneyen oldu mu hiç? Aldığınız en iyi drop nedir??

Senior Member bY_WooPeR's Avatar
    Nickname
    Espiet
    Clan
    Bordeaux
    Server
    KO -> Destan
    Black Treasure Chest etkinliği 2 gün sonra 10 Eylül'de bitiyor artık alan alacak kutusunu.

Black kutu neden ucuz , oyuncular kendi kendileri düşürüyor ben pazara 20 den koyuyorum 2 3 tane var black kutu , yanıma biri geliyo 17'ye koyuyor , onun yanına biri geliyo 15 e koyuyor , biri " gelin bende kutu 13 diyor " , bu 17'ye satan fiyatı 12 yapıyo , 15'e satan 11'e çekiyor , zaten Black Chest'i alanlar 9m 10m'den alınır diye geziyor onların işine geliyor bu durum.

Forumda bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam 10000'de ,16 Black İtem düşürme şansınız var diye konu açmıştı , yani 625'de 1 Black İtem düşüyor çoook çookk düşük.Ben kırmadım kırmaya da gerek yok gibi mavi kutudan HB düşürüyorum 2 dir , black kutu kırıp 20m'i çöpe atamam.

Senior Member Sven_'s Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Hangi sunucuda oynuyorsun? Eski sunucuları düşünürsek o eşya gm lerin dediği %5 fakat bir konuda bunun daha düşük olduğu tartışılmıştı, eski sunucularda dark knight jamadar ın +7 si dışında hiç bir silahın +7 +8 olarak işe yaramayacağı için kırdırmıyor satıyor

Senior Member ThirdOfficer's Avatar
    Nickname
    IReactivityI
    Class
    Warrior
    Server
    Gordion
    Race
    Karus
    katılıyorum warior oynuyorum bende mageler novalayınca zaten tek yiyen yaratıklara şansım varsa 1 kere vurabiliyorum zaten.oda eğer yakınımda çıkarsa.zaten çoğu yaratık 2 novayla ölüyor.warior & asas olarak magelerin verdiği damageye ulasmak imkansız oluyor

Banned
    Nickname
    WithMeForever
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Ben sürekli mele pt giriyorum. Priestim. Ve genelde %80-%90 oranında da siyah kutu alabiliyoruz. O yüzden warrior asaslar ft de iş yapmıyor diyen arkadaş sadece kendi sunucusu için konuşmasın. Belki orda mage fazladır. Ama bizdede en az 2 pt kadar mage çıkıyor toplamda.

Banned
    Nickname
    Astra
    Class
    Warrior
    Clan
    ÇANAKKALE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by bY_WooPeR View Post
    Black Treasure Chest etkinliği 2 gün sonra 10 Eylül'de bitiyor artık alan alacak kutusunu.

Black kutu neden ucuz , oyuncular kendi kendileri düşürüyor ben pazara 20 den koyuyorum 2 3 tane var black kutu , yanıma biri geliyo 17'ye koyuyor , onun yanına biri geliyo 15 e koyuyor , biri " gelin bende kutu 13 diyor " , bu 17'ye satan fiyatı 12 yapıyo , 15'e satan 11'e çekiyor , zaten Black Chest'i alanlar 9m 10m'den alınır diye geziyor onların işine geliyor bu durum.

Forumda bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam 10000'de ,16 Black İtem düşürme şansınız var diye konu açmıştı , yani 625'de 1 Black İtem düşüyor çoook çookk düşük.Ben kırmadım kırmaya da gerek yok gibi mavi kutudan HB düşürüyorum 2 dir , black kutu kırıp 20m'i çöpe atamam.
    2 Gün sonra sona eriyor derken kırdırma süremiz demi bitiyor? Yoksa sadece artık kazanamıyormuyuz bu siyah kutuları?
    Eğer npcden o buton kalkacaksa önceden bilmemiz lazım.. Acil cevap arkadaşlar bu konuya?