Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
    Junior Member
    Nickname
    JaBo0o
    Class
    Rogue
    Server
    Destan
    Race
    Karus

Hapise Düşen Hesabım(Her hangi bir suç işlemedim )

karakter adı :JaBo0o
    Sunucu : DESTAN
    Hesabın Kapatılma Tarihi : 08/06/2015
    Hesabın Kapatılma Sebebi : Bilinmiyor
    Savunma : Karakterim gece 11:00 suları itibariyle aktifti sabah 8:30 sularında bilgisayar başına geçerek Coloniy Zone ye fosil kasmaya gittim 9:15 Gibi bilgisayarım bilmediğim bir nedenden dolayı kapandı daha sonra tekrar girdim ve fosil kasmaya devam ettim. 10 dk sonra tekrardan bilgisayarım kapandı tekrar girdiğimde karakterim hapishanedeydi. Ben bir suçum olduğunu düşünmüyorum herhangi bir illegal program kullanmıyorum. Lütfen eğer suçluysam nedenini değilsem de biran önce hapisten çıkmak istiyorum. Cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ...

Senior Member DoktorAaA's Avatar
    Class
    Warrior
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Forum'dan hesap desteği yoktur. Ticket atıp beklemelisin

Junior Member
    Nickname
    JaBo0o
    Class
    Rogue
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Tickit için npoit istiyor sence npoit almakmı akıllıca yoksa direk hapisten çıkmak için gerkli şeyleri yapmakmı ?

Junior Member
    Nickname
    JaBo0o
    Class
    Rogue
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Çarımın neden hapse atıldığını net bir şekilde yazarsanız bende ona göre gerekli olan ürünleri alcağım lütfen bir açıklama yapınnn ....

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    16.07.2013 tarihinden itibaren Disiplin Zindanına herhangi bir karakteri giren hesap sahipleri, zindan cezasını tamamlamadan diğer karakterleriyle hiçbir şekilde oyun girişi yapamayacaktır.

Lütfen sizi bu bölgeden çıkaracak olan görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz ;

1. Power Up Store’dan “Punishment Stick + Wing” eşyasını satın alınız.
    2. Satın almış olduğunuz “Punishment Stick + Wing”i [Warden] Kabal’a verip karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alınız.
    3. İstenilen miktardaki canavarları Punishment Stick ile öldürün.
    4. Tekrar Warden Kabal ile konuşup bölgeden çıkış gerçekleştirin.
    5. Discipline Dungeon görevini bitirdiğinizde Punishment Stick sizden alınacaktır.
    6. Th voucher’ı daha sonra [Vendor] Kayra’a iade edip kanadınızı alabilirsiniz.

Lütfen kuralları ihlal eden yazılımlardan oyun tecrübeniz için uzak durunuz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    16.07.2013 tarihinden itibaren Disiplin Zindanına herhangi bir karakteri giren hesap sahipleri, zindan cezasını tamamlamadan diğer karakterleriyle hiçbir şekilde oyun girişi yapamayacaktır.

Lütfen sizi bu bölgeden çıkaracak olan görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz ;

1. Power Up Store’dan “Punishment Stick + Wing” eşyasını satın alınız.
    2. Satın almış olduğunuz “Punishment Stick + Wing”i [Warden] Kabal’a verip karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alınız.
    3. İstenilen miktardaki canavarları Punishment Stick ile öldürün.
    4. Tekrar Warden Kabal ile konuşup bölgeden çıkış gerçekleştirin.
    5. Discipline Dungeon görevini bitirdiğinizde Punishment Stick sizden alınacaktır.
    6. Th voucher’ı daha sonra [Vendor] Kayra’a iade edip kanadınızı alabilirsiniz.

Lütfen kuralları ihlal eden yazılımlardan oyun tecrübeniz için uzak durunuz.
    Merhaba , demin bi konuya ++++ yazdım diye ceza almışım abi, forum kurallarını okumadığım için ceza olduğunu bilmiyordum, bu ceza beni nasıl etkiler şimdi mesajı anlayamadımda .

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by hk33 View Post
    Merhaba , demin bi konuya ++++ yazdım diye ceza almışım abi, forum kurallarını okumadığım için ceza olduğunu bilmiyordum, bu ceza beni nasıl etkiler şimdi mesajı anlayamadımda .
    Etkilemez o sadece bir uyarıydı. Forumda kurallara uyduğunuz sürece özgürce her şeyi konuşabilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    Karus
    Etkilemez o sadece bir uyarıydı. Forumda kurallara uyduğunuz sürece özgürce her şeyi konuşabilirsiniz.
    Teşekkür ederim, istemeden oldu ama inan, kuralları hemen okuyorum. Bide Profilimde kalıcımı olcak 0/1(1) görünüyor ya hani

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Uslu durursan kalıcı olmaz

Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    Karus
    Uslu durursan kalıcı olmaz
    Bilmiyordumki ceza gerektirdiğini , saol yeniden

Tags for this Thread