Merhabalar...Şimdi Size Anlatacağım Daha Doğrusu Anlatmaya Çalışacağım Konu Hakkında İnanın Benim Bile Kafam Karışıyor...Bundan Yıllar Öncesinde Cypher Serverında (Yaklaşık 4-5 Yıl En Az) Abimlerle Hep Beraber Knight Oynuyorduk....O Dönemler Adream İçin Yaptığımız Gayet Başarılı Charlarımız Vardı...Yıllar Sonra Yaklaşık 1-2 Ay Kadar Önce Ben Yeni Bir Hepsa Açıp Oyuna Geri Döndüm...Ben Oynamaya Başladıktan Kısa Bir Süre Sonra Hepsa Silinmesi Olayını Farkettiğim de Abimle Konuşup Onun Charın Duruyorsa Silinmemesi İcin Oyuna Giriş Yapmaya Karar Verdik...Lakin Hikayenin Karışık Kısmı Buradan Başlıyor...Abimin ID ve Pass İle Oyuna Giriş Yapabiliyoruz...Fakat Hiçbir Server da Bizim Eski Char Yok...Yani Ne 59 Lwl Char Duruyor Ne İtemler..Bundan Daha Öncesinde Hesap Silinmesi Yapıldı İse Bir Bilgim Yok..Fakat Mart Ayından Önce Hesap Silinmesi Yapılmadı İse Charların Ve Itemlerin Olmaması Entresan Geliyor...Gelelim Kafamızın Biraz Daha Karıştığı Olaya...Oyuna ID ve Pass. İle Giriş Yapabilmemize Rağmen Siteye Girişte Bizim Hiç Hatırlamadığımız ( Yıllar Öncesini Nereden Hatırlayacaksak) Kayıt Tarihi Soruyor...Hesabı Biz Açmadığımız İçin Doğum Tarihi Bilemiyoruz Ama Kayıt Tarihini Zaten Hatırlamamıza İmkan Yok...Yanlış Anlaşılmasın Çözemediğim 2 Konu: 1) ID ve Pass. İle Oyuna Giriş Yapabilirken Siteye Yapamama Olayı Nedendir.. Konu 2) Daha da Önemli Durum Mart Ayından Önce Hesap Silinmesi Yapılmadı İse Ben ID ve Pass İle Mart Ayından Önce Giriş Yapmama Rağmen Char Ve Itemler Nerede??? Kimse Soyulmuştur Diye Düşünmesin 59 Lwl Char da Yok Ortada... Eğer Bir Admin Arkadaş Yardımcı Olursa Çok Sevinirim...İyi Çalışmalar...