Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Unhappy Yardım edermisiniz

Merhaba,

Hesabımla ilgili sorun yaşamaktayım kısaca anlatmak gerekirse karakterimin bilgilerini güncellerken
    çoğu zaman yaptığım gibi notepad oluşturarak bilgileri yazdım ve kopyala yapıştır ile bilgileri siteye yapıştırdım
    önce maili değiştirdim sonrasında ise şifreye geldim her şey güzel fakat notepad'e baktığımda ''[email protected]'' olan mail adresim
    ''[email protected]'' olarak notepad'e kaydetmişim şifreyi unuttum ile ( random şifre gelmesi için) değiştirme işlemi yaptığımdan farklı bir mail adresine bilgilerim gitti.
    ( aklınızdan benim gibi gönderdiğim mail adresini oluşturmak geçtiyse maalesef ki oluşturamıyorum )

buna istinaden hemen ticket oluşturdum fakat hala bir cevap gelmedi ve atanmamış olarak gözüküyor

sizce işleme alınmışmıdır, ne kadar beklemeliyim. Sürekli şirketten maili kontrol ediyorum ve ciddi anlamda sorun yaşıyorum işlerimin arasında birde acaba ne oldu geldi mi diye düşünür oldum.

Bilet numaram : VXQ-383-75705

İlginiz için Teşekkürler.

Junior Member
    Günceldir +++

Banned
    Server
    KO -> Gordion
    Infractions
    0/1 (15)
    Ticket sistemi çok yoğun olarak çalışıyor ortalama 15 iş günü içerisinde cevap geliyor, Sabırlı olup beklemen gerekiyor

Game Master CluTaah's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Yaşadığınız durum ile bilet oluşturduğunuz kategori eşleşmemektedir. Ayrıca bilet gönderdikten sonra biletinizi güncellerseniz ya da aynı içerik ile yeni bir bilet gönderimi yaparsanız biletiniz geri sıralara düşmekte ve size verilecek olan cevap gecikmektedir. Sorununuz e-posta sorunu olması sebebiyle http://support.nttgame.com/ adresine giriş yaptıktan sonra "E-posta Sorunları" kategorisine yeni bir bilet gönderimi yapınız.

Doğru bilgileriniz ile sorun ile ilgili destek ekibi tarafınıza destek verecektir.

Senior Member Hypercritical's Avatar
    Nickname
    IKind4rR3iSI
    Class
    Mage
    Clan
    Yok
    Server
    Attila
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Aynı hatayı bende yapmıştım "@ttnet.net.tr" yerine "@ttnet.tr" olarak yazmıştm ve aynı şekilde otomatik şifre göndermiştim. Bilet gönderdim tüm bilgileri eksiksiz istiyorlar. Özellikle Kayıt Tarihi ve Doğum Tarihi , Ödeme Geçmişi.. Bu bilgiler eksiksiz duruyorsa emin olki yardımcı olacaklardır.

Fakat gönderdiğin biletin üzerine tekrar cevap atmadan beklemelisin cevaplanma süresi uzar.

İyi forumlar.

Tags for this Thread