Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Ticket Cevap Süresi Hk.

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce açtığım konuda da bahsettiğim üzere aranızda yeniyim. Mümkünse bilgilerinizi istediğim bir konu daha var.

Ben 04-02-2015 / 00:00 tarihinde bi ticket gönderdim. Yani yaklaşık 2 gün oldu fakat henüz cevap alamadım. NTTGame || Knight Online Ekibinin ticketları cevaplama süresi nedir acaba? Ya da cevap alacağım konusunda umudumun devam etmesi doğru mudur?

Teşekkürler, iyi forumlar.

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    2 gün Ticket'a cevap gelmesi için çok kısa bir süre. Bilet sırasındaki yoğunluğa göre cevap gelme süresi değişiyor.
    Yapılabilecek tek şey bileti kesinlikle güncellemeden beklemek, eğer güncelleme yapılırsa bilet sırada arkalara düşüyor. Bir de aynı konu hakkında birden fazla bilet göndermemek.
    -We are Many, You are but One!

2 Ay Bekleyeni Gördüm Kardes

Junior Member
    Imh... Bana bir şeyler oluyor... 2 ay nedir yahu.

Evet yoğun bir oyuncu kitlesi var, buna göre de gelen ticketlar oldukça fazladır. Fakat bu yoğunluğa göre de bütçesi var Ko'nun. Hizmetin hızlı sağlanması her oyuncuyu mutlu eder. Bu denli büyük bir yapının ticketleri daha hızlı cevaplaması gerekir bence. Dediğim gibi yoğunluk bütçeyle orantılı. Yani Ticket ile ilgilenecek Destek Ekibi alınmalı eğer yetişilemiyorsa...

Nacizane fikirlerim...

Quote Originally Posted by DeathFever View Post
    Imh... Bana bir şeyler oluyor... 2 ay nedir yahu.

Evet yoğun bir oyuncu kitlesi var, buna göre de gelen ticketlar oldukça fazladır. Fakat bu yoğunluğa göre de bütçesi var Ko'nun. Hizmetin hızlı sağlanması her oyuncuyu mutlu eder. Bu denli büyük bir yapının ticketleri daha hızlı cevaplaması gerekir bence. Dediğim gibi yoğunluk bütçeyle orantılı. Yani Ticket ile ilgilenecek Destek Ekibi alınmalı eğer yetişilemiyorsa...

Nacizane fikirlerim...
    Haklisin dostm sonuna kadar ama nttgame suanda bize. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu dyor yapcak bisey yok . En hizli cevabi oto cevaptan geliyor zaten . Ama dediklerimi yanlis anlama 1 haftadada gelebilir 1 aydada 2 aydada

Junior Member
    Konu premiumla ilgili, o zamana süresi dolar zaten...

Teşekkür ederim ilgin için.

Quote Originally Posted by DeathFever View Post
    Konu premiumla ilgili, o zamana süresi dolar zaten...

Teşekkür ederim ilgin için.
    Rica ederim. Insallah en kisa zamanda sorunun cözülür .

Tags for this Thread