Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Yetkililere Bir Sorum Var....

Bu oyuna hemen hemen açıldığında başladım. 2013 e kadar aralıklı aralıklı devam ettim. Oyunda birçok değişime şahit oldum. İtemlar değişti haritalar değişti, Ardream ve Base'in açıldığı zamanları gordum, oyun sahipleri bile değişti. Bi tek şey değişmedi. Koxp.. Bunun çözümünün sizde olmaması imkansız. Bu koxp belki oyunda bi parça, belki döngüyü sağlıyor olabilir(Gold Bar sirkülasyonu) ama oyuncunun haklarını taciz etmesine göz yummanız müşterilerinize gösterdiğiniz saygıyı belli ediyor.

Oyunun En büyük özelliği PVP'si. En azından bunu oyuncuların elinden almayın. Ardream-Base-Cz ye Koxp Sokmayın. Sız bu Koxpu kaldırmak istemiyorsunuz belli ancak bu kadarını Oyuncularınıza Çok Görmeyin...Emin Olun en az %100 Oranında Oyuncu artışı Göreceksiniz Bu Basit Hareketle.

Ne diyorsunuz bu kadarını oyuncularınıza sağlar mısınız?

oyuncu kaybederek nasıl kazanç sağlıyolar anlamış değilim koxp demek oyunu bırakan legal demek bu oyun hilesiz olsaydı 10 katı oyuncusu olucaktı burdaki mantığı anlamak güç seninde dediğin gibi çözümü olmaması bencede imkansız hiçbir şey yapamasalar bile banlayarak bitirebilirler işler bizim aklımızın almadığı şekilde dönüyo herhalde.

Junior Member
    Quote Originally Posted by haiken33 View Post
    oyuncu kaybederek nasıl kazanç sağlıyolar anlamış değilim koxp demek oyunu bırakan legal demek bu oyun hilesiz olsaydı 10 katı oyuncusu olucaktı burdaki mantığı anlamak güç seninde dediğin gibi çözümü olmaması bencede imkansız hiçbir şey yapamasalar bile banlayarak bitirebilirler işler bizim aklımızın almadığı şekilde dönüyo herhalde.
    Akıl almayacak bişey değilki yani sahip oldukları oyuna sadece ilgi gerekiyor. Bakın World of Warcraft, probleme 1 saat içinde çözüm ile birlikte cevap veriyorlar. Bu kadar zor olamaz yani bu. Bakalım burası Resmi Forum Dikkate alınacak mı yoksa es mi geçilecek goreceğiz birlikte...

Ola

Adamımsın adamımsın da yorma kendini . Bu konularla alakalı ben klavye başında çok ter döktüm Ben sana tek bir şey söyleyeceğim hemen bu konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın :d bak diyorum hazır ol

"Sen "Genie" diye resmi koxp çıkartan bir şirketten ne beklersin ? "
    Oyunun ban politikasında ise her türlü koxp yasaktır diyor

Bu şirketin legale kaybol git ben gömer geçerim deme şeklidir

Ayrıca koxperlardan dönen aylık parayı biliyor musun sen ? burada 6 apartman parası belki daha fazla para çıkar
    Sen ise 1 premium parası bile vermiyorsun.Yönetici para gelen kesime bakar oyunun bittiğini onlarda biliyor.
    Oyun koxperlar sayesinde ayakta.Eee para nerde hizmet orada.Para koxperlardan geliyor dolayısıyla hizmet onlara.
    Last edited by rez_Csk1cwfn; 07-20-2014 at 03:04 PM.

Junior Member
    Quote Originally Posted by rez_Csk1cwfn View Post
    Ola

Adamımsın adamımsın da yorma kendini . Bu konularla alakalı ben klavye başında çok ter döktüm Ben sana tek bir şey söyleyeceğim hemen bu konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın :d bak diyorum hazır ol

"Sen "Genie" diye resmi koxp çıkartan bir şirketten ne beklersin ? "
    Oyunun ban politikasında ise her türlü koxp yasaktır diyor

Bu şirketin legale kaybol git ben gömer geçerim deme şeklidir

Ayrıca koxperlardan dönen aylık parayı biliyor musun sen ? burada 6 apartman parası belki daha fazla para çıkar
    Sen ise 1 premium parası bile vermiyorsun.Yönetici para gelen kesime bakar oyunun bittiğini onlarda biliyor.
    Oyun koxperlar sayesinde ayakta.Eee para nerde hizmet orada.Para koxperlardan geliyor dolayısıyla hizmet onlara.
    Haklısın da official forum kurmuslar sonucta bi de ben denıyım çok bisey değil pvp haritasında olmasın 2 kesimde mutlu....

Junior Member
    Neden Hala Bi Cevap Alamadım ?

Yazı Stilimi editleyeceğine bi cevap yaz..
    Last edited by 34bozkurt; 07-24-2014 at 12:24 PM. Reason: font

Tags for this Thread