ıd:eu#navigators
Hesap sorunu: Şifremi euko zamanında unutmuş bulunmaktaydım euko&usko birleşiminden sonra şifremi unuttum seçeneğini kullandığımda bilgilerin doğru olmasına rağmen game update false hatası veriyor fakat id'mi unuttum seçeneğini kullandığımda ise mail adresime id'mi gönderiyor.
Hesabımın şifresini unuttuğum için hesabıma tüm alternatifleri kullanmama rağmen giriş yapamıyorum.Birleşimden beri bilet atıyorum fakat herhangi olumlu sonuç alamadım. Sizden ricam e-posta değişikliğine giderek hesabımın kurtarılmasıdır.
Birleşimden beri attığım biletler ;
Ben knightı 2011 yılında bırakmış eski bir playerım tekrar dönücem yanlız karakterlerime giriş yapınca yeni gelen serverların hiç birinde çarımı göremedim tüm çarlar silindi ve böylemi kalacak ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
eski euko troya da hesabım vardı. aynı id ile uskoda da hesap vardı. eukoda ki hesabın başına eu# gelmiş. siteye bağlaabiliyorum fakat oyuna bağlanamıyorum. no such registered id hatası veriyor yardım edin lütfen.
SERVER: ROSETTA
NICK : old nıck MillionDollarBaby ,GuardofNelly,CyDonia
ırk : human
lwl:81
1 yıl olucak hala yok
aynı ıd sıfre ıle usko ve eukoda karakterım vardı bırlesme sonrası uskodakı 54lwl char gorunuor
rosettadakı karakterım sılınmış artık 1 çözüm bulsun
id : eu#SERTAN203 bi turlu carıma ulasamadım sıfre harıc her seyımı bılıyorum fakat ulasamıyorum yuzlerce kez tıcket attım bır sonuc alamadım
car ıd : tearsofdarkness car 80 lw prıesttır
e maıl : [email protected] id ıstıyorum bana eu#SERTAN203 atıyo fakat sıfre ıstedıgımde maıl kabul etmıyor lutfen su sorunu cozun.
birleşmeden önce hem usko da hem de euko da aynı id lerde hesaplarım var idi eukoda olanın başına eu# getirilerek değiştirilmiş ama oyuna girilmiyor. lütfen bu konu hakkında ilgi gösterir misiniz?
euko id: EU#im900hard
server (eski): rosetta.
nick: lSharingan
ırk: karus
bunca emeğin boşa gitmesi sizi günümüz oyunlarından çok çok daha geri bir plana atmaktadır. sorunumla ilgilenmenizi önemle rica ediyorum. şu anda ise yeni açtıgım hesabımdan yazıyorum lütfen benimle iletişime geçin
euko ve usko birleşeminden sonra oyuna dönmeye karar vermiştim fakat giremedim.. uzun süre ara verdiğim için şifremi hatırlamıyordum..
şifremi unuttum dediğimde 'Game Update False ' denilen hatayı almaktayım. fakat iid unuttum dediğimde e-mail adresime gelmektedir ilgilenirseniz sevinirim
euko id :eu#PEGAAA
server: europa
nick: 4TamuRaBattuSai
ırk:human..
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charım banlandı.
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
attığım tickete gelen cevap
lütfen artık bu konuya bir çözüm*
A comment has been added to the following support ticket.*
Ticket #: 1700460
Subject: 27 eylülden sonra erişilemeyen hesaplar hakkında
Status: Closed
Solution: [Nov 1 2013 7:31PM] - Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Hesabınız ile ilgili sorundan dolayı özür dileriz. Sorunun farkındayız ve ekip olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Ne yazık ki sizlere kesin bir zaman söyleyememekteyiz.*
En son haber ve duyuruları Resmi sayfamızdan, Facebook ve, Twitter ‘dan takip edebilirsiniz.