aldıgımız premıumlarda online olmadıkca saatler geciyor elektrik arızası pc arızları oldugunda evden giremıoruz bunun neticesınde oyunda premıum saatimiz bosu bosuna gitmiş oluyor sistemde sadece online oldukca premium azalması olmasını istıorum bu sayede premıum hem cok fazla alınmıs hemde alanların itimat ettiklerı gorunur
Böyle birşey olmaz günde 1 2 saat oynayan kişiler var 1 aylık premium pakte 4 5 ayda bitirirler bu şirket bedavaya çalışmıyor sonuç itibariyle işcilerin maaşları verğiler giderler bunların farkında olun biraz, sizin dediğiniz gibi olsa çok 3 4 aydan aşagı kimse premium paketi almaz
Selam arkadaşlar, ben şahsen sc bastığımda bitmesin diye oyundan çıkıyorum ve böyle birşey olmuş olsa, işim olmadığı zaman alt+f4 çekerim. ntt ne kazanıcak? hadi onu da geçtim, ben bu kadar sene boyunca premium alan birisiyim ve günde maksimum 3 saat pk atarım. Bizlere haksızlık olmayacak mı? Hadi onu da geçtim diyelim mantık??? haha çok komik ya, adam seni zorlamıyor ki... bu oyun free2play, almak zorunda bile değilsin bazı şeyleri almak istiyorsan karşılığını ödemek gerekir. Bence böyle düşünmen yanlış, sonuçta basketbol oynamıyoruz burada
Last edited by ISenaristI; 06-02-2014 at 05:03 PM.
Merhaba, size tekrardan şunu hatırlatmak isterim; oyunda satılan premiumlar paket şeklindedir ve kredili sistem değildir. Siz ne zaman aldıysanız premiumu, kullanmaya başladıktan 30 gün (720 saat) sonra biter. Yani böyle bir durumda tekrardan premium alman gerekli ve bu oyun free2play olduğu için, kimse seni zorlayamaz premium al diye ve şunu unutma ki, ücretsiz indirebildiğin tüm oyunlar: Free2Play'dir.