Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 161
    Senior Member
    netgsm operatörünü kullanıyorum, telefon doğrulama için 5564e söylenilen kodu mesaj atıyorum ama değişen bir şey yok 5 dk süre doluyor ve zaman aşımı hatası veriyor

Junior Member
    Selamlar otp numaramız ve yeni sistemle kayıt olacak numaramız farklı olabilir demişsiniz peki ileride yapacağımız doğrulama işlemlerinde sms kodu hangisine gelecek ? Yeni sistemde kayıt ettiğimiz numaraya mı otp numaramıza mı ?

Senior Member
    Neden halen bu ucube OTP sistemini kullanıyoruz anlam veremiyorum, hazır hesaplarımızı doğrulama sistemine de geçmişiz işte, oraya zaten gireceğiz numaramızı. Bu numaralardan da belirli aralıklarla ntt'ye sms gönderme zorunluluğu gelse 2-3 ayda bir falan, bu yirmi otuz hesap açan kişiler direkt elenmiş olmaz mı? OTP denen şeyin faydası ne tam olarak, Google Authenticator'a entegre olalım, dertsiz tasasız kullan geç amaç hesap güvenliğiyse eğer, mis gibi sistem.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Herkese merhaba,

Konu içeriği merak ettiğiniz birçok sorunun cevaplarıyla güncellenmiştir.

Telefon Numarası Doğrulama sistemi hakkında sormak istediğiniz veya cevabını bulamadığınız sorularınızı bizlerle buradan paylaşmaya devam edebilirsiniz.

Sorulmamış bi soruyu da ben sorayım,

Önceki sistemde sms doğrulaması yapmadan premium çekerek trade açılıyordu.

Yeni sistemde telefon doğrulaması yapılmadan sms doğrulaması yapılmayacak yazıyor. Bu durumda artık premium çekilse dahil telefon doğrulama zorunluluğu getirildi. Böylelikle banlanan karakterler otpsiz sunucularda sürekli karakter açamayacak mı yoksa premium çekince bunların hepsi tekrardan gerekmeyecek mi ?

İnş telefon doğrulaması gelir ve banlanan karakter sürekli hesap açamaz. İyi forumlar.

Merhaba az önce genel bakışdan baktığımda normalde kayıtlı olan numaramın silinmiş olduğunu gördüm şu andan itibaren eskiden kullandığımız 3 hakkını doldurmuş telefon numaraları da sıfırlanmış oluyor değil mi tekrardan 3 tane çar kaydedebiliyoruz eski hatlarımızla

Junior Member
    ben dogrulamayı yaptım ancak sms trade açamıyorum çnkü yıllar önce hakkını doldurmuşum kayıt olduğum telefonun tradesini açmadan kayıt olamammı şimdi premium ile pazar açılıyor çnkü ?

bir telefon numarasından 1 hesap mı doğrulanabilecek yoksa otp de olduğu gibi 3 hesap mı ?

Junior Member
    arkadaşlar sizdede attemps 1/3 mü yazıyor şimdilik yeterlimi ? onaydan sonra yoksa birşeyleri eksikmi yapmışım ?

Senior Member
    Eski serverlara neden otp zorunlu hale gelmiyor gm bey.?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Herkese merhaba,

Konu içeriği merak ettiğiniz birçok sorunun cevaplarıyla güncellenmiştir.

Telefon Numarası Doğrulama sistemi hakkında sormak istediğiniz veya cevabını bulamadığınız sorularınızı bizlerle buradan paylaşmaya devam edebilirsiniz.
    SMS Onayı (Pazar/Trade) olmayan hesaplar, önce bu numarayı eklemek zorundadır.
    - İlk Cep Telefonu numarası kayıt işlemi ücretsizdir; sonraki her numara değiştirme işleminde hesabınızdan 30 NPoints düşülecektir.

önceden pazar için sms onayı yapmadan prenium yüklediyinde pazar ve trade açılıyodu şimdi sms pazar açma şartmı