Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
    Senior Member
    * Minik Ejderha Avı Etkinliği (4 Hafta)

* Moradon önünde bulunan "Baby Dragon" yaratıklarını öldürüp 10 adet Orange-flavored Onion eşyasını [Event Manager] Aset NPC'sine götürdüğünüz zaman, "22nd Anniversary Appreciation" menüsü üzerinden bir kereye mahsus (Hesap bazlı) aşağıdaki ödülleri elde edebilirsiniz:
    - 10 Duration Item
    - 3 Ascent Scroll
    - 3 Günlük Magic Bag (Kırılmış olarak teslim edilir.)
    - 3 Günlük Wings of Hellfire (Kırılmış olarak teslim edilir.)
    - 3 Günlük Special Oreads (Kırılmış olarak teslim edilir - Attack veya Defense türlerinden birini seçebilirsiniz.)
    - 3 Günlük VIP Key
    - Anniversary Emblem (Kırılmış olarak teslim edilir.)

Anniversary Emblem Özellikleri:

- Baby Dragon yaratıklarını avlayarak ayrıca buff eşyaları elde edebilirsiniz.
    Apple-flavored Tomato: + 1000 HP & 1000 MP (15 dakika)
    Banana-flavored Sweet Potato: +175 Def. & +30 Fire/Ice/LR Resist (15 Dakika)
    Orange-flavored Onion: +10% Basic Attack & +5 DEX/STR/INT/MP (15 Dakika)
    - Etkinlik sona erdiğinde, etkinlik eşyaları silinecektir.

Selamlar @CluTaah, 10 soğanı Aset'e verince ödülleri alacaksınız demişsiniz ama Aset soğanları kabul etmiyor... Sanırım köylü kızı Magpie alacak soğanlarımızı...

Quote Originally Posted by vuslathasret View Post
    * Minik Ejderha Avı Etkinliği (4 Hafta)
    Selamlar @CluTaah, 10 soğanı Aset'e verince ödülleri alacaksınız demişsiniz ama Aset soğanları kabul etmiyor... Sanırım köylü kızı Magpie alacak soğanlarımızı...
    Selam,

Yazı düzenlendi, teşekkürler bildiriminiz için.

Junior Member
    Mage olduğum için yan çar warrior açtım genie ile oto kasmaya başladım. Ve 10 tane soğanı kırdırdım. Fakat bankaya aktaramıyorum bazı eşyaları. Mesela durat. hadi duratı geçtim Anniversary Emblem eşyasını aktaramamak ne kadar saçma yani şuan aldım bu amblemi ama çöp oldu 15 günlük amblem bide.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Minasrim View Post
    Selam,

Yazı düzenlendi, teşekkürler bildiriminiz için.
    event eşyaları etkinlik sonu silinecek yazmış. o npc den aldıklarımız mı yoksa patates soğan domates mi? yani ben mesela görev yaparken bunları kullanmak için biriktiriyorum. yani event sonu silinecekse hiç boşuna kasmayayım.

Senior Member TakumiHoja's Avatar
    Nickname
    WhiteWinter
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RoyalArchery
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    20 yıllık için verilen ödüllerin verimliliğinden yararlanmak her yiğidin harcı değil, Grand Master hesaplarımız var takıyoruz onu üf yok böyle bir şey

yok zaten Juraid Protector 100 def 15 20 yıllık chardan daha üstün çünkü

Senior Member
    Quote Originally Posted by Qwar16 View Post
    11. yıldönümü etkinliğinde +15 stat veren achiveler gelmişti keşke tekrar gelse.
    11. yıldönümünde 15'er stat veren achieve gelmişken 20+ yıllık hesaplara bu achievelerin verilmesi gerçekten saçmalık ya

Junior Member
    Special Nereids eşyası 90 m ye alınca peri kutu da topluyormu ? yoksa sadece ek özellik mi veriyor HP, DEF vs.

Sanki Minik Ejderha dropları çok çok az gibime geldi. Pk atarken patates falan basmak etki ediyor ama az çıkıyor. Bu yüzden kapı önünde Minik ejderhalar hep boş.
    Hαstα lα víctσríα síєmprє !