Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33
    Merhaba sayın yetkililer bizi ne sanıyor bilmiyorum. Etkinlik süresi boyunca Power Up Store'da her 24.000 NPoints kullanımı demişler bunu kullanan varmıdır varsa nasıl kullanıyor merak ediyorum ticari amaçtan başka. Bizler aylık 3500 5000 arası oda maksimum durumlarda kullanıyoruz. Bunu makül her oyunun faydalanabileceği bir şekilde yapsalardı keşke.

Senior Member
    Kardeşim Napıosunuz ya. Oyunu açıp saatler sonra herkesi Dc ettiriyorsunuz. Reb 13 charla Atrossa ölüyoruz olacak şey mi bu kadar basit mi

Ultima etkinliğinin kaldırılması ile oyunda pk anlamında ciddi bir azalma olduğunu söyleyebilirim.

Senior Member
     - 9 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında Akara'nın Sunağı üzerinden 20 veya daha fazla "I will continue playing Knight Online" amblemi elde eden oyuncular, 6 Ağustos sunucu bakımı sonrasında "7 günlük Special Oreads" eşyası kazanacaktır. 

ya kusura bakmayın ama bu şekilde olmaz.7 günlük ödül nedir

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Oyun güncellemesine ek olarak forumda yazılan yorumlara moderatör onayı mı geldi? Az önce bir konuya yorum yazdım moderatörler tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır ibaresi ile karşılaştım.

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Quote Originally Posted by Sariaslan View Post
    Oyun güncellemesine ek olarak forumda yazılan yorumlara moderatör onayı mı geldi? Az önce bir konuya yorum yazdım moderatörler tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır ibaresi ile karşılaştım.
    Aynen de öyle. Bende de durum aynı

bugün bir patch mi geldi? ofisteki pc güncelleme yaptı

Quote Originally Posted by HamiltonJazzmaster View Post
    bugün bir patch mi geldi? ofisteki pc güncelleme yaptı
    Selam,

FX efektleri üzerinde çalışma yapıldığı farklı bir içerik olmadığı bilgisi iletildi.

Senior Member Defertep's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Minasrim View Post
    Selam,

FX efektleri üzerinde çalışma yapıldığı farklı bir içerik olmadığı bilgisi iletildi.
    Selam..
    Forumda konulara yorum yaparken sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama Moderator onay sonrasi yorumlar gidiyor bu herkezdemi var yoksa sadece bendemi oluyor ?

Quote Originally Posted by Defertep View Post
    Selam..
    Forumda konulara yorum yaparken sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama Moderator onay sonrasi yorumlar gidiyor bu herkezdemi var yoksa sadece bendemi oluyor ?
    Selam,

Evet, şu an kullanıcıların gönderdiği mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra yayınlanıyor. Yani bu durum sadece size özel değil, şu an tüm kullanıcılar için geçerli.