Results 1 to 9 of 9
    Banned
    Infractions
    0/2 (30)

Dragon Box Sorunu

Bir tane dragon box satın aldım mevcut olan cash'im ile fakat dragon box a buy deyip aldıgımda hata verdi ve cash gitti ama dragon box gelmedi ? 280 cash çöpe gitti şuan ne yapabiliriyim ?

Forumda destek verilmemektedir lütfen ticket atınız .

Bu post bir ihlal değil bence neden ihlal olsunki? farklı birşeymi yazıcaktınız??

Banned
    Infractions
    0/2 (30)
    Boşversene ticket atsam ne olucak olan bizim gibi salak ve geri zekalı insanlara olur.Anca böyle soyulur.Zaten son demlerimdi bu da üstüne çilek oldu.herkez için hayırlısı olsun.

Senior Member RyuunosukeMiyosaki's Avatar
    Nickname
    RyuunosukeMiyosaki
    Class
    Mage
    Clan
    illuminati
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Banned
    Infractions
    0/2 (30)
    Yav hehe olur görürsem söylerim.Ticket atsak ne degişicek sanki geri gelicek giden cashler ticketların hiç birine cevap vermiyorlar sadece otomatik cevap gönderiyorlar...HARAM Olsun başka bişi demiyorum...!!!!!!

Banned
    Infractions
    0/2 (30)
    Yav hehe olur görürsem söylerim.Ticket atsak ne degişicek sanki geri gelicek sanki giden cashler ticketların hiç birine cevap vermiyorlar sadece otomatik cevap gönderiyorlar...HARAM Olsun başka bişi demiyorum...!!!!!!

Senior Member SeRiaLKiLLa's Avatar
    Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    haramlık bir durum yok . bunun gibi sorunlarla karşılaşıldı ve herkes kaybı olan cashi geri aldı ticket at al cashini geri bukadar büyütecek birşey yok .
    İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )

<a href=http://i.hizliresim.com/wjVJjD.gif target=_blank>http://i.hizliresim.com/wjVJjD.gif</a>

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by mrhudson1 View Post
    Bir tane dragon box satın aldım mevcut olan cash'im ile fakat dragon box a buy deyip aldıgımda hata verdi ve cash gitti ama dragon box gelmedi ? 280 cash çöpe gitti şuan ne yapabiliriyim ?
    Gift cashiniz ne durumda şu an? Dragon box alırken hesabınızda gift cash var mıydı?

Tags for this Thread