Results 1 to 2 of 2

illegal programlar kullanan AKILLI arkadaşlarımız hk.

özellikle afk exp party e bıraktığımda ben ve benim gibiler geniesini hammerini alıp geceyi afk expe bırakırken bazı akıllı arkadaşlarımız illegal programlarını (özellikle macro) açıp hem para vermeyip bedavaya afk exp kasıyorlar hem de ne wolf ne pot ne manalı skill kullanmıyorlar bu durumda arkadaşlar kendilerini ya akıllı zannediyorlar ya da cidden akıllılar. bunlara lütfen çözüm gelsin ben ve benim gibi userlar her ay parasını verip kc pre verip düzenli olarak exp kasarken bazı illegal program kullanan arkadaşlarımız maalesef bunu yapmıyorlar ve hakkımıza giriyorlarmış gibi hissediyorum ve cz eslant emc deki farm slotlarının durumunu yazmıyorum bile. sizi de firma olarak anlıyorum önüne geçilmiyor biliyorum ve bunları sıfırlamanın kesinlikle imkanı yok. ama bunların üzerine biraz daha üzerine düşülmesini düşünüyorum ve cr konularına biraz daha ağırlıklı olarak bakmanızı istiyoruz.

iyi çalışmalar iyi akşamlar iyi oyunlar iyi forumlar dilerim

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

İyi niyetli dilek ve önerilerin için teşekkürler. Oyunda yaşanan illegal durumlara karşı savaş devam ediyor ve CR'deki konuları hızlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread