Results 1 to 6 of 6
    Junior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad

Unhappy Hesabima giriş yapamiyorum bilgi paylaşimi için konu açiyorum

Hekrese İyi Oyunlar , İyi günler.

Sevgili arkadaşlarım 26/10/2024 tarihinde zero serverinde oyunda aktif halde bulundum gün içerisinde item aldım daha sonra herkesin yaptığı gibi zero3 sunucusuna giriş yapıp pazar ile ilgilendim ve bu sırada hiç kilitlemediğim itemlerimi ilk defa kilitledim bir süre sonra akşam saat 21:50 saatlerinde zero3 sunucusundan çıkıp zero1 sunucusuna geçmek için oyundan çıkış yaptım ve olaylar burada yön değiştirdi giriş yaparken gelen uyarı şifremin yanlış olduğunu belirtti kontrol amaçlı nttgame.com üzerinden panele girmek istedim şifrem yine yanlıştı şifremi unuttum bölümüne tıkladım İD girdim ipucu olarak verilen ve doğru olan mail adresimi girdim tekrar bir uyarı ile karşılaştım sistem bana mail adresimin kayıtlı olmadığını söyledi bu sebepten dolayı hesabıma hiçbir şekilde giriş veya destek sağlayamıyorum bu hesabım üzerinden bilet gönderdim fakat dönüş bekliyorum daha önce başına böyle bir iş gelen arkadaş oldumu benzer olay yaşayan oldumu uykusuz kaldım 2 günü geçti her türlü platformda araştırıyorum ama bir türlü benzer bir konu bulamıyorum bu arada bilgisayarımda ts3 probramını kullanıyorum bi alakası olabilir mi veya yönlendirebileceğiniz bir çözüm yolu varmı lütfen destek hesabımda bana göre ciddi bir miktar yatırım var kaybetmek istemem okuduğunuz için teşekkür ederim herkesin desteğini bekliyorum.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Lütfen bilgilerinize erişim yoksa "Hacked Account" kategorisinden bilet gönderin.

Genel bir bilgilendirme yapmak adına;

Discord'un Türkiye'de yasaklanmasının ardından, birçok kullanıcı alternatif iletişim platformlarına yönelmektedir. Bu süreçte, sahte Teamspeak indirme linkleri ciddi güvenlik riskleri taşımaktadır.
    Cihazlarınızın güvenliği, kişisel bilgilerinizin korunması için programları resmi ve güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olunuz ve sahte linklere dikkat ediniz.

Junior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Sayın @DonJose ilginiz için teşekkür ederim biletimi gönderdim henüz dönüş sağlanmadı merakla dönüş yapılmasını bekliyorum , sizlerin bilgilerinden faydalanmak adına tarafınızda knight online oynadığınız ve içinde bulunduğunuz süre içerisinde benzer hiçbir konu ile karşılaştınız mı ? Veya benim açımdan merak ettiğim bazı ihtimaller var bunlar

Hesabın Bugda Kalma olasılığı
    Hesabın Açıklama Yapmadan Nttgame Tarafından Süresiz Kapatılması

sizce bu ihtimallerin olasılığı varmı yada böyle bir gerçeklik varmı ?
    Birde cevabını bulamadığım ve hiç karşılaşmadığım bir sorum olacak acaba Knight Online World ' de Süresiz Ban yiyen bir kullanıcı nasıl bunu anlar panel e giriş yapabilir mi bende böyle bir durum ile karşı karşıya olabilirmiyim ?

Senior Member Vaveyla_01's Avatar
    Quote Originally Posted by MarlboroDAYI View Post
    Birde cevabını bulamadığım ve hiç karşılaşmadığım bir sorum olacak acaba Knight Online World ' de Süresiz Ban yiyen bir kullanıcı nasıl bunu anlar panel e giriş yapabilir mi bende böyle bir durum ile karşı karşıya olabilirmiyim ?
    Ceza alan hesaplar oyuna giriş yaptıklarında ceza sebebi ve süresi yazar
    Panele de giriş yapabilir ve Hesabım kısmından da görebilir ceza sebebi ve süresini.

Junior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Teşekkür ediyorum bilgi için , sizin şüphelendiğiniz durum nedir acaba araştırma içerisindeyim bilgi almak istiyorum yanlış anlamayın , öngörünüze ihtiyacım var.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by MarlboroDAYI View Post
    Sayın @DonJose ilginiz için teşekkür ederim biletimi gönderdim henüz dönüş sağlanmadı merakla dönüş yapılmasını bekliyorum , sizlerin bilgilerinden faydalanmak adına tarafınızda knight online oynadığınız ve içinde bulunduğunuz süre içerisinde benzer hiçbir konu ile karşılaştınız mı ? Veya benim açımdan merak ettiğim bazı ihtimaller var bunlar

Hesabın Bugda Kalma olasılığı
    Hesabın Açıklama Yapmadan Nttgame Tarafından Süresiz Kapatılması

sizce bu ihtimallerin olasılığı varmı yada böyle bir gerçeklik varmı ?
    Hesabınızın bir ceza alsaydı bu giriş ekranında yazardı.

Tags for this Thread