Results 1 to 5 of 5
    Member Jurdehati's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus

Exclamation ICS telefon nuarası problemi

Herkese iyi forumlar malesef çoğu arkadaşın sorunu oldugu gibi benimde sorunum benim dışımda telefon numaramın değişmesi ve 10 gündür oyuna giremiyorum.Ticket attım hala cevap yok.ICS'nin kendi teknik hatasından malesef biz mağduruz lütfen ilgilenin ve hesabıma tekrar gireyim.Bu sorun hakkında Bir bilgisi yada detaylı bir ticket hazırlayan arkadaş varsa paylaşıversin.Şimdiden teşekkürler

.Bununla ilgili varmı bir açıklama ?? Bizimde charımız böyle ve 2 ay sonra inaktif olmasını bekleyecegiz , ics bittigi halde 1 haftadır kullanan elemanlarda varmış, inaktif olması için ne yapmak lazım , charın maili de ics mail ile bir tutmuyor ?

Senior Member RyuunosukeMiyosaki's Avatar
    Nickname
    RyuunosukeMiyosaki
    Class
    Mage
    Clan
    illuminati
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by OoErTuGRuLoO01 View Post
    .Bununla ilgili varmı bir açıklama ?? Bizimde charımız böyle ve 2 ay sonra inaktif olmasını bekleyecegiz , ics bittigi halde 1 haftadır kullanan elemanlarda varmış, inaktif olması için ne yapmak lazım , charın maili de ics mail ile bir tutmuyor ?
    Merhaba,

Hesap mail adresinizi değiştirdiğinizde otomatik olarak ICS servisinde gözüken mail adresiniz değişmektedir. Sorununuz hala devam ediyorsa destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Member
    Nickname
    Finr0dTelemnar
    Class
    Priest
    Server
    US->Athena
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by RyuunosukeMiyosaki View Post
    Merhaba,

Hesap mail adresinizi değiştirdiğinizde otomatik olarak ICS servisinde gözüken mail adresiniz değişmektedir. Sorununuz hala devam ediyorsa destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.
    benm ıcs suresı bıtelı 1 hafta oluyor ve hala oyuna gırer ken benden tek kullanımlık sıfre ıstıyor...

Junior Member
    Tek Kullanımlık Şifre olmadan otp ile ilgili hiç bir şeyi değiştiremiyoruz otp süresi bitmesine rağmen telefon numaram değiştiği için oyuna ekim ayından beri giremiyorum..Ticket attım siteye girip otp yi iptal et diyorlar ama nasıll?? Otp olmadan hesabı kapatamıyoruzkii. Bu konuda bir bilgisi olan ve ya ilgililere ulaşabileceklerden yardım bekliyoruz( aynı sorunu yaşayan bir sürü oyuncu olduğunu forumda gördüğümden) bir çok kişinin derdine çare olacağını düşünüyorum..

Tags for this Thread