Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 59

Thread: Felis hk

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Maschenny View Post
    Dryads'la birleştirsinler gitsin. İkisi de ölü.

İyi durumda olan serverla birleşimlerde her zaman gördük ki gelen server iyi olan serverı da öldürdü. Pandora ile birleşirse millet kaçacak, agartha ile birleşirse yine aynı...
    Şuan yeni server gelse önce 4 sunucu birbiri ile birleşecek sonra dryads ile gibi gözüküyor bundan öncekiler öyleydi ondan yazdım

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Quote Originally Posted by Pogba_RED View Post
    Geç kalmadan Pandora veya Agartha ile birleştirilmesi lazım. Server her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Felise özel çift silver, 1+1 falan gelirse bu hepten serverin sonu olur.

Kötü server demiyoruz ama yeni açılan servere oranla kötü. Minark'a göre iyi güzel server ama diğer 3 yeni servere göre çok kötü.
    Minark da düşündüğün kadar kötü değil 10 kez tekrar oyuna başlasam Minark ve Destan dışında oynamam. Bir Pandora'da oynadım onda da ittifakından mafyasından illallah ettirdiler.

Dryads'la birleştirsinler gitsin. İkisi de ölü.

İyi durumda olan serverla birleşimlerde her zaman gördük ki gelen server iyi olan serverı da öldürdü. Pandora ile birleşirse millet kaçacak, agartha ile birleşirse yine aynı...
    Çok bencilce bir düşünce. Oraya başlayıp yatırım yapan ne olacak? TL ile alışveriş yapmasaydı diyip geçmeyin. PUS eşyası var, emek var daha birsürü şey var. Felis yalnızca Agartha ve Pandora ile birleşebilir. Dryads'ta çok +10 silah +9 dragon set v.b. var Felis'in yarışması olanaksız. İyi olan serverı öldürdü demişsin de oradakiler de insan oradakiler de oyuncu. Şimdiye kadar kimsenin hakkı yenmemesi için ne gerekiyorsa o yapıldı.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HeroicRaptor View Post
    Minark da düşündüğün kadar kötü değil 10 kez tekrar oyuna başlasam Minark ve Destan dışında oynamam. Bir Pandora'da oynadım onda da ittifakından mafyasından illallah ettirdiler.

Çok bencilce bir düşünce. Oraya başlayıp yatırım yapan ne olacak? TL ile alışveriş yapmasaydı diyip geçmeyin. PUS eşyası var, emek var daha birsürü şey var. Felis yalnızca Agartha ve Pandora ile birleşebilir. Dryads'ta çok +10 silah +9 dragon set v.b. var Felis'in yarışması olanaksız. İyi olan serverı öldürdü demişsin de oradakiler de insan oradakiler de oyuncu. Şimdiye kadar kimsenin hakkı yenmemesi için ne gerekiyorsa o yapıldı.
    çok bencilce bi düşünce pandora agarthaya yatırım yapmışlar ne olacak ? niye felis bi serveri yutsun ki kendi içinde bitip gitsin vega gibi

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Quote Originally Posted by tug_YSVWjtHy View Post
    çok bencilce bi düşünce pandora agarthaya yatırım yapmışlar ne olacak ? niye felis bi serveri yutsun ki kendi içinde bitip gitsin vega gibi
    Felis ile birleşince Pandora veya Agartha ölmez ki. Bu sunucular aynı anda açıldı. Öyle bir söylüyorsun ki Oreads'la birleşiyor sanki

Senior Member
    Felis ile birleşince Pandora veya Agartha ölmez ki. Bu sunucular aynı anda açıldı. Öyle bir söylüyorsun ki Oreads'la birleşiyor sanki
    minarktan daha az oyuncusu pandoranın 2 3 kat fazla item varsa tabii ki ölür o serverler madem aynı anda açıldı aynı serverler neden birleşmesini istiyorsunuz

Benim fikrim son sunucuları daha işlevsel hale getirmek ve bu swlerin arkasında durduğumu göstermek için felis+zero ve pandora+agartha birleşmesi yapardım. Zero felis in açığını kapatır. Pandora ve agartha hemen hemen 2 eş sunucu gayet tatlı olurdu. Yeni sw hamlesi beklentilerine karşı da bu serverları öldürmemek için bu kararın arkasında durduğumu belirtecek argümanlarla sunardım.

Senior Member
    Dayı pus eşyası Zero'da ne kadarsa Oreads'ta da Destan'da da aynı fiyat. Ne saçmalıyorsun ?

TL ile alışveriş yapmasaydı demeyeceğim ama senin düşünceye göre Felis'teki adamın yatırımı yatırım da Agartha ya da Pandora'daki adamın yatırımı yatırım değil. Niye ? Felis'teki adamın özelliği ne ? Felis'i sen gidip de canlı olan Pandora'ya ya da Agartha'ya katarsan oralardaki adamların yatırımları %50 oranında düşerken Felis'ten gelen adamın yatırımı değer kazanacak.

Bencil olmam için beni ilgilendiren konuda sadece kendimi düşünmem gerekir. Zero'da oynuyorum diğer serverlarda bir charım veya itemim yok. Ama ben sizin gibi bencilce "sadece benim eşyalarım değer kazansın da para kazanayım." düşüncesiyle değil empati yaparak düşünüp bunu belirtebiliyorum.

Felis'in birleşmesi için şartları en uygun server Dryads'tır. Zaman farkından yakınıyorsanız Manes-Olympia ve Rosetta'nın içindeki serverlar arasında çok daha uzun süre farkı vardı. Canlı serverla gidip de ölü, değersiz serverı birleştirirsen ancak canlı olana zarar vermiş olursun.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Felis jr bitisinde cz ye ciktim oldukca kalabalikti server olu felan degil.

Dayı pus eşyası Zero'da ne kadarsa Oreads'ta da Destan'da da aynı fiyat. Ne saçmalıyorsun ?

TL ile alışveriş yapmasaydı demeyeceğim ama senin düşünceye göre Felis'teki adamın yatırımı yatırım da Agartha ya da Pandora'daki adamın yatırımı yatırım değil. Niye ? Felis'teki adamın özelliği ne ? Felis'i sen gidip de canlı olan Pandora'ya ya da Agartha'ya katarsan oralardaki adamların yatırımları %50 oranında düşerken Felis'ten gelen adamın yatırımı değer kazanacak.

Bencil olmam için beni ilgilendiren konuda sadece kendimi düşünmem gerekir. Zero'da oynuyorum diğer serverlarda bir charım veya itemim yok. Ama ben sizin gibi bencilce "sadece benim eşyalarım değer kazansın da para kazanayım." düşüncesiyle değil empati yaparak düşünüp bunu belirtebiliyorum.

Felis'in birleşmesi için şartları en uygun server Dryads'tır. Zaman farkından yakınıyorsanız Manes-Olympia ve Rosetta'nın içindeki serverlar arasında çok daha uzun süre farkı vardı. Canlı serverla gidip de ölü, değersiz serverı birleştirirsen ancak canlı olana zarar vermiş olursun.
    Hayatımda daha kötü bir açıklama görmedim şakasız bak, Dryads - Felis ne alaka şaka mısınız siz, +10 itemden geçilmeyen serverle daha 1 sene önce açılmış tek +10 itemi +10md olan serveri birleştirmek nedir, şakaysa komik değil, değilse durum daha vahim hiç komik değil, klavyeden random tuşlara bassam daha mantıklı bi öneri çıkar

Senior Member
    Quote Originally Posted by VedatMjolnir View Post
    Hayatımda daha kötü bir açıklama görmedim şakasız bak, Dryads - Felis ne alaka şaka mısınız siz, +10 itemden geçilmeyen serverle daha 1 sene önce açılmış tek +10 itemi +10md olan serveri birleştirmek nedir, şakaysa komik değil, değilse durum daha vahim hiç komik değil, klavyeden random tuşlara bassam daha mantıklı bi öneri çıkar
    Birincisi tek +10 md yok o serverda. Daha 2. haftada 3 tane +10 md vardı o serverda. İtemler +10'dan ileri gitmiyor kardeş yani yanmış ve sayıları 1'e düşmüş olması imkansız.

İkincisi sayısız +15 +16 raptor var. Zero açıldığından beri en kalabalık server ve o serverdaki itemin yanından bile geçemez hala. Aynı şekilde +9 setler falan gibi itemler de o serverda hala daha fazla diğerlerine göre.

Oynadığın ve başka bir serverla birleştirilmesini istediğin serverdaki item durumundan haberin olmadığını düşünmüyorum. Bence kötü niyetle yazıyorsun bunları. Dryads'ta yüksek seviyeli item fazla diye Felis'le birleşmesini saçma buluyorsun ama aynı şekilde Felis'te yüksek seviyeli eşyalar fazla olduğu halde az olan serverlarla birleşmesini mantıklı buluyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Tags for this Thread