View Poll Results: Berserker Warrior aşağıdaki iki madde nerfi gelmesini ister misiniz ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • EVET

21 67.74%
  • HAYIR

10 32.26%
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
    Senior Member

Lightbulb Warrior karakterine gelmesi gereken nerf maddeleri

Merhabalar

Oyunu oynayan bütün warriorlar belki de bu oylamaya hayır kullanacak.
    Ama ben yine de fikirlerimi yazmak istiyorum.

1. Berserker oynayan karakterlerin Descent skillini kullanamayacak. Sadece Attaker warriorlara özgü bir skill olacak. (attaker classında 65+ lv skill olarak güncellenebilir. Çünkü 83-65 yapılamasın diye)
    2. Berserker 300 def silme skilli oldukça yetersiz. Attaker warrior ile ws de (aynı itemlerle) %30 attaker warrior hp si kalacak şekilde wsyi kazanması için gerekli defansı düşürmesi (500-600 neyse) yapılmalıdır. Böyle olursa sağlam olmak isteyen attaker açar. Yüksek ap isteyen ise berserker açar. Ayrıca berserker atak arttırma oranı da artırılabilir hiç problem değil. İki jobunda kullanılabilir olması gerekiyor.
    3. 2.Madde (olamayacaksa) yerine berserker warrior seçildiğinde (veya skill basıldığında) defanstan gelen pasif özellikleri olmaması gerekiyor.
    4. Berserker skill basıldığında resistlerde %30 oranda azalması (çünkü magelere karşı hiç bir dezavantajı yok)

Böyle bir güncellemeyi bakalım kaç kişi ister ?
    Last edited by SoulsFires; 02-09-2024 at 05:54 AM.

İnşallah warriora bu istediğiniz nerflerin hepsi gelir, siz de mageler ve okçular olarak warriorların bıraktığı oyunda rahat rahat cz de birbirinizi kesersiniz. Bizim için de oyunu bırakma vesilesi olur kurtuluruz sizler gibi kanser kitleden.

Senior Member
    Quote Originally Posted by benkursad View Post
    İnşallah warriora bu istediğiniz nerflerin hepsi gelir, siz de mageler ve okçular olarak warriorların bıraktığı oyunda rahat rahat cz de birbirinizi kesersiniz. Bizim için de oyunu bırakma vesilesi olur kurtuluruz sizler gibi kanser kitleden.
    Amacım warrior daha az vursun değil. Dikkatli okursan berserker atak oranı artırılabilir yazdım.
    Ama mageler gibi uzaktan alan atıp 1e karşı 20 kişiye tek atılmasına karşıyım.
    1 tane mage 15 tane warriora tek atsa ne hissederdin ? Böyle bir imkan olmaması gerekiyor.
    Ayrıca eskiden beri oynanan attaker warriorlar artık yok nedenini sorgulayıp onlarında oynanması gerektiğini düşünüyorum.
    Berserker warrior adındanda anlaşılacağı gibi paper magelerin warrior olmuş hali olması gerekiyor ama ne hikmetse tüm def skillerinden mak hp den yararlanabiliyor. Bunların düşürülmesi gerekiyor. Kaç tane warrior videosu attık. Sizde karşılık olarak 3 mage pt bizi kesiyor diye video atıp isyan ediyorsunuz.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Bu 4 madde değiştirilemez hatta değiştirilmesi bile teklif edilemez.Oyunun bakış açısı bu, tabi ben destekliyorum konuyu.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ISeIenaI View Post
    Bu 4 madde değiştirilemez hatta değiştirilmesi bile teklif edilemez.Oyunun bakış açısı bu, tabi ben destekliyorum konuyu.
    İki ve üçüncü maddeden sadece biri geçerli olması yeterlidir. Zaten orada 2.madde olamayacaksa yerine diye yazdım.
    Yani toplamda 3 tanesi kabul olsa kafidir. Ama cz de bütün dengeleri değiştirir.
    Ayrıca attaker warriorları da görmeye başlarız.

Senior Member
    %30 atak artırma zaten çok fazla %20 olması lazım bir de extra belli bir defans değil de yüzdelik defans ve resist düşmesi gerekiyor. %20 atak artırsın mesela %20 de defans ve resist düşsün. Wariorun zaten defansı fazla 300 def azalsa nolacak . Yüzdelik olarak azalırsa daha fazla def düşer. Madem o kadar atak avantajı elde ediyor normalden çok fazla bunun bir dezavantajı olması lazım. Roguelerinde 800 def i çok saçma o da düşmesi lazım 200 def var 400 var birden 800 e çıkıyor ne alakaysa onun 600 e düşürülmesi gerekiyor. Okçunun her attığı skilin mage ve priestlerin %100 elini düşürmesinin azaltılması gerekiyor zaten skil animasyonu çok fazla süre üstüne bir de eli düşüyor biraz saçma olmuş

Quote Originally Posted by SoulsFires View Post
    Amacım warrior daha az vursun değil. Dikkatli okursan berserker atak oranı artırılabilir yazdım.
    Ama mageler gibi uzaktan alan atıp 1e karşı 20 kişiye tek atılmasına karşıyım.
    1 tane mage 15 tane warriora tek atsa ne hissederdin ? Böyle bir imkan olmaması gerekiyor.
    Ayrıca eskiden beri oynanan attaker warriorlar artık yok nedenini sorgulayıp onlarında oynanması gerektiğini düşünüyorum.
    Berserker warrior adındanda anlaşılacağı gibi paper magelerin warrior olmuş hali olması gerekiyor ama ne hikmetse tüm def skillerinden mak hp den yararlanabiliyor. Bunların düşürülmesi gerekiyor. Kaç tane warrior videosu attık. Sizde karşılık olarak 3 mage pt bizi kesiyor diye video atıp isyan ediyorsunuz.
    Magelerin isteği şu; ben old takı takayım, elime Elixir alayım bir parti kurayım, karşımdaki full 3 takılı 8-9 silahlı warriorlar bizi kesemesin, biz 2 nova ile warriorları düşürelim. Kusura bakmayın ama böyle bir dünya yok. Cz de item değerleri neredeyse sağlam bir warrior parti ile aynı olan mage partiler var. 2 Parti mele içlerine atlayıp zor kesiyor. Warrior nasıl ki duruma göre belt neck değiştiriyor kalkan takıyor, mage de antisini alacak itemini dizecek çarını sağlamlaştıracak ve düşmeyecek. Yani ne berserker oranının artmasına gerek var, ne de herhangi bir jobun nerf yemesine. Çarın sağlamsa her jobda kralsın.

Senior Member
    Magelerin isteği şu; ben old takı takayım, elime Elixir alayım bir parti kurayım, karşımdaki full 3 takılı 8-9 silahlı warriorlar bizi kesemesin, biz 2 nova ile warriorları düşürelim. Kusura bakmayın ama böyle bir dünya yok. Cz de item değerleri neredeyse sağlam bir warrior parti ile aynı olan mage partiler var. 2 Parti mele içlerine atlayıp zor kesiyor. Warrior nasıl ki duruma göre belt neck değiştiriyor kalkan takıyor, mage de antisini alacak itemini dizecek çarını sağlamlaştıracak ve düşmeyecek. Yani ne berserker oranının artmasına gerek var, ne de herhangi bir jobun nerf yemesine. Çarın sağlamsa her jobda kralsın.
    Yukarıdaki konunun neresinde öyle bir şey talep ediliyor. Bütün takılarımız +3 bu şekilde tonla mage var. Hala old takı diyorsunuz şaka gibisiniz.
    1 Warrior nasıl oluyorda bu şekilde 18 mageye tek atabiliyor sen bana onu söyle. 1 mage 18 warriora tek atsın demiyoruz.Tek mage party istediğin kadar itemin olsun paryi sayısını 3e çıkaramadıktan sonra kral falan olamıyorsun.

Tek isteğimiz warriorlar magelere özenmesin, mageler gibi uzaktan alan atmasın istiyoruz.
    Last edited by SoulsFires; 02-08-2024 at 02:39 PM.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    @HeroicRaptor sen misin?

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    mage ve warior +7 adamant takıyor ölmüyor priestlerden daha sağlam oluyorlar, 8vs8 lerde bile meta artık sadece priest düşürmeye oynuyorlar

Tags for this Thread