Merhaba yaklaşık 15 gün sonra oyuna gireyim dedim,güncellemeler yüklendi,İD PW yazdım OTP kopyaladım ama OTP yanlış hatası alıyorum,çıktım girdim hesabıma felan bakdım bi terslik yok ancak OTP kodu hala kabul etmiyor.
OTP yi pc de kullanıyorum
Merhaba yaklaşık 15 gün sonra oyuna gireyim dedim,güncellemeler yüklendi,İD PW yazdım OTP kopyaladım ama OTP yanlış hatası alıyorum,çıktım girdim hesabıma felan bakdım bi terslik yok ancak OTP kodu hala kabul etmiyor.
OTP yi pc de kullanıyorum
Diskord kanalında moderatör mesajından alıntıdır:
Uygulamada ürettiğiniz OTP kodunun oyun giriş ekranında, veya portal üzerinde hata vermesi durumunda öncelikli olarak PC saat ayarlarınızdan "Saat Dilimini" kontrol ediniz. Saatiniz aynı olsa da saat dilimi kaynaklı hata alabilirsiniz. Olması gereken ayar UTC+3:00 İstanbul'dur. Ancak eski işletim sistemlerinde (Windows 7 vs.) İstanbul +2:00 olarak görünmektedir. Bu durumda Windows yaz saati için yayınlanan güncellemeleri yükleyebilir veya saat dilim ayarınızı UTC+3:00 Bağdat vs. olarak ayarlayıp ve saati manuel bir saat geri alabilirsiniz.. Bu işlemden sonra https://saatkac.info.tr/ sitesine girerek sol üst köşeden saatinizin senkronuna bakın. Maksimum 1-2 saniye fark olabilir, eğer fark varsa onu da ayarlayın.
Bilgisayar saatinizi güncelledikten sonra ANYOTP uygulamasında ayarlara gelip "Time Synchronization" yapınız, "Time Sync" yaptığınızda bilgisayarınız ile OTP/ICS saat eşleşmesi gerçekleşecektir. Gelen kod 60 saniyede anlık oyunda ve portal da hata verebiliyor 5 saniye gecikmeli kodu kullanmayı deneyebilirsiniz. "55. Saniyeden sonra gelen kodu deneyiniz."
''Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir..''
Saat dilimi aynıydı ama altında eşitle diye bişey vardı ona tıkladım oldu şimdi,teşekkür ederim.