Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Senior Member
    Suda olabilir illa 1 vs diyorsan atesinle yak diyorsan fr ile ateslerim atesimi sondur diyorsan ice de olabilir yok titret beni diyorsan lr yi hic bozmayim adama bak 7 setli old taki warriorla mage tokatlayacak itemli mageyim bak sujuda koyalim 9 raptor orta itemli warrior o da buff bende buff alayim ap sc basmak yok oylede vs atarim

Senior Member
    Noldu aglayan mageler hadi ses yok mu ? Vs atalim diyorum mage cok gucsuz 7 old taki warrior falan kesiyormus ya.

Senior Member xPriDex's Avatar
    Quote Originally Posted by amo_9WlbQNn3 View Post
    Suda olabilir illa 1 vs diyorsan atesinle yak diyorsan fr ile ateslerim atesimi sondur diyorsan ice de olabilir yok titret beni diyorsan lr yi hic bozmayim adama bak 7 setli old taki warriorla mage tokatlayacak itemli mageyim bak sujuda koyalim 9 raptor orta itemli warrior o da buff bende buff alayim ap sc basmak yok oylede vs atarim
    Alın bunu burdan

Senior Member
    Quote Originally Posted by xPriDex View Post
    Alın bunu burdan
    Ne oldu la mageyim iste ezik diyorsun 7 setli warrior keser diyorsun sen her mageyi 3 2 1 nova atan donlu paper mage mi sandin?

Senior Member
    Nickname
    SorryMyLove
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by xPriDex View Post
    Bedava job oynamak magelerin seçimi değil, keşke bedava oynamak yerine para verdiğimde değecek item olsa old mhytrille 8 elysiumun %10 damage farkı çıkarmadığı algoritmada magenin neye yatırım yapmasını bekliyorsunuz?

10 değil 100 gb de yatıran bir mage full old +7 takılı warioru kesemez.

Mage sınıfını 100 damage fazla atmak için 2008'in itemi, 9 sınıf armorlu oyunun 1. ve en düşük sınıfı linen sete zorlamak çok da adaletli değil. Keza wariorun aynı artış için 2 str yi takı veya herhangi bir yerden alması yetiyor.
    Mage şu iteme yatırım yapmalı gibi bir şey yazmadım ama yatırım yapan magelerinde cz de çok iyi işler çıkardığını görüyoruz. Flame ring pahalı konusu açılmış ben ona yorum yazdım. Flame ring pahalı konusu açan adamda utanma duygusu yoktur bedavaya alışmıştır. Cz de 3000 üzeri ap li şekilde düşüremediğim mageler oluyor vs konusu ayrı mage zaten vs karakteri değil. Hiçbir magenin biz vs atamıyoruz ağacın dibinde küçülüp 2 novaya 50 kil görevini bitiriyoruz diye itiraz ettiğini de sanmıyorum.

Ben asasım daha eksiklerim olmasına rağmen ortalama 4 takıya 110 GB vermişim ve yüzüklerim old rol antidef olarak hiç bir takım yok.
    Elimdeki daggerlar ortalama 60 GB veya daha üstü.
    Üzerimdeki Mythrıl Set 60 - 65 GB bunun yanında bir dünya extra pus ve maksimum verimi almak adına devamlı basmam gereken şeyler var.

Ortalamanın bir tık üstü bir chara 250 GB civarında para harcamışım detaya girsem kaçı bulur bilmem biri gelmiş forumda diyor ki Flame ring pahalı. Kusura bakma ya hak veremedik

Quote Originally Posted by SorryMyLovee View Post
    Mage şu iteme yatırım yapmalı gibi bir şey yazmadım ama yatırım yapan magelerinde cz de çok iyi işler çıkardığını görüyoruz. Flame ring pahalı konusu açılmış ben ona yorum yazdım. Flame ring pahalı konusu açan adamda utanma duygusu yoktur bedavaya alışmıştır. Cz de 3000 üzeri ap li şekilde düşüremediğim mageler oluyor vs konusu ayrı mage zaten vs karakteri değil. Hiçbir magenin biz vs atamıyoruz ağacın dibinde küçülüp 2 novaya 50 kil görevini bitiriyoruz diye itiraz ettiğini de sanmıyorum.

Ben asasım daha eksiklerim olmasına rağmen ortalama 4 takıya 110 GB vermişim ve yüzüklerim old rol antidef olarak hiç bir takım yok.
    Elimdeki daggerlar ortalama 60 GB veya daha üstü.
    Üzerimdeki Mythrıl Set 60 - 65 GB bunun yanında bir dünya extra pus ve maksimum verimi almak adına devamlı basmam gereken şeyler var.

Ortalamanın bir tık üstü bir chara 250 GB civarında para harcamışım detaya girsem kaçı bulur bilmem biri gelmiş forumda diyor ki Flame ring pahalı. Kusura bakma ya hak veremedik
    Flame ring gerçekten pahalı dostum, evet 6 gb wariora bir yüzük için yeni serverlarda gayet ideal çünkü warior popülasyonu çok fazla ve dolayısıyla itemlere talep çok fazla. Serverda warior kadar mage olsa bir tane flame ringi 15gbye alamazsın.

Konuya şöyle yaklaşmak daha mantıklı, bir serverda kaç tane heros valor vardır? Kaç tane flame ring vardır? oran 1/10 bile çıkmaz. Çünkü mage sayısı wariorlara göre çok az ve flame ringe talep az. Bunun da temel sebebi yine aynı noktaya çıkıyor flame ringin mageye olan etkisi heros valorun wariora olan etkisi kadar belirgin değil.

Quote Originally Posted by amo_9WlbQNn3 View Post
    Ne oldu la mageyim iste ezik diyorsun 7 setli warrior keser diyorsun sen her mageyi 3 2 1 nova atan donlu paper mage mi sandin?
    sen bağcılar sokaklarında horoz dövüşüyle devam et dostum, burdaki mantık tartışmaları sana bir iki tık ağır gibi.

Tags for this Thread