Results 1 to 10 of 10

Question macos knight online

selamlar,
    macbook air m1 sahibiyim. m1 için bootcamp yok.oyunu oynamanın bootcamp dışında bir yolu var mıdır ?
    crossover ile giriş yapmayı denedim launcherda starta basınca hiçbir şey olmuyor.
    daha önce bu konuların açıldığını biliyorum fakat net bir cevap bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

Mac işletim sistemlerine Parallels gibi uygulamalar ile Windows kurarak giriş yapan oyuncular biliyorum ama M1 için bir şey diyemeyeceğim Parallels onun içinde geçerli olabilir denemenizde fayda var.

bir insan neden mac işletim sistemi kullanır hiçbir zaman anlamadım ve anlayamayacağım.

Banned
    Quote Originally Posted by nec_Q27w6XEk View Post
    bir insan neden mac işletim sistemi kullanır hiçbir zaman anlamadım ve anlayamayacağım.
    Bu konuda şunu sormak daha mantıklı. "Bir insan macbook air m1 alıp neden knight online oynamak ister" asıl soru bu?

Quote Originally Posted by sezo61 View Post
    Bu konuda şunu sormak daha mantıklı. "Bir insan macbook air m1 alıp neden knight online oynamak ister" asıl soru bu?
    işim gereği macbook almak zorundaydım. boş konuşma yarışması yok burada. insan gibi soru sorduk.

Banned
    Quote Originally Posted by baturalp9292 View Post
    işim gereği macbook almak zorundaydım. boş konuşma yarışması yok burada. insan gibi soru sorduk.
    İşin gereği aldığın bilgisayarı iş için kullan o zaman. Knight oynamak için değil. Böylelikle sorunun çözülmüş olur.

Senior Member Arminius41's Avatar
    İşin gereği aldığın bilgisayarı iş için kullan o zaman. Knight oynamak için değil. Böylelikle sorunun çözülmüş olur.
    Dostum ilk yazdığın şaka espri tarzı birşey olmuş fakat bu yazdığın biraz kabaca olmuş.

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Bomboş yorumlar yapılmış gözlerime inanamadım. MacBook harika bir bilgisayardır ve iOS mükemmel bir işletim sistemidir. Ancak maalesef oyun için kullanılmaz. İş için MacBook devrimdir. Bazı popüler Steam oyunları macOS için uyarlanıyor olsa da oyun için hala Windows. Apple daha iyisini yapana kadar…

Senior Member Fatih_'s Avatar
    Quote Originally Posted by DizzyMask View Post
    Merhabalar,

Mac işletim sistemlerine Parallels gibi uygulamalar ile Windows kurarak giriş yapan oyuncular biliyorum ama M1 için bir şey diyemeyeceğim Parallels onun içinde geçerli olabilir denemenizde fayda var.
    Parallels kullanıcısıyım sayın modum fakat çalışmıyor. Eğer tanıdığınız oyuncularla iletişime geçip detaylarını öğrenirseniz müteşekkir oluruz.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Şimdi sataşılan kişi bu arkadaşa hakaret etse yeridir. Bence konulara ve tartışmaya hic bir katkı sağlamayan bu tür yorumların sahipleri direkt forumdan uzaklaştırılmalı. Seviyeyi düşürdükleri yetmiyor gibi insanların bir fikir şikayet dile getirmelerine de engel oluyorlar, sorununu bile yazarken tereddüt ediyor insanlar bunlar yüzünden. Bir çok güzelim konuyu da baltalayıp kapatılmasına sebep olanlar bu boş, saldırgan yorum yapan tayfa. Karşının adamı bile olabilirler bence.

Tags for this Thread