Muhtemelen karus hesabı olan bir arkadaşımızsın

,hocam tek tük bende win alıyorum fakat pk lara kalınca çok zor,neredeyse son 2 haftadır BDW de win alamıyorum aha güzel takım geldi diyorum sembollü felan bi bakıyorsun karşıda daha güçlü bi karus pt var,humanlarda hep bişeyler eksik giriyoruz (ilk tıklamalara ragmen),genelde warior humanda hiç yok gibi bişey,büyük bir kısmı ben gibi okçu(ben farmer degilim ama),benim ortalama bi charım var (+7 ib,old takılar vs çok para harcayamıyorum pre alabiliyorum anca),siriusda oynuyordum ben orda mesela böyle degil bi humanlar basıyor bi karuslar öne geçiyor vs güzel bi çekişme oluyordu mesela orda town önünde hiç bir ırk bulunmaz genelde bowlda dönüyordu çatışma,ama burada karuslar o kadar üstünkü bowlu paylaşamadıkları için human slotlar ve human town önünde bekliyolar,cz de human üstün diyorsan farklı bir serverda oynuyoruz demektir.GM lerden bir kişi akşam saatlerinde agarthayı bi turlar etkinlik saatlerinde rastgele izleme yaparsa anlayacaktır zaten,gerçi onlar istatisliklerden de görebiliyordur.