Results 1 to 9 of 9

Thread: Otp error

Angry Otp error

OTP'yi sıfırlıyorum. Yeni ko ID Authcode alıyorum. OTP'yi bilgisayara kuruyorum, siliyorum telefona kuruyorum. Ticket açıyorum! YOK YOK YOK! OTP'yi tamamen siliyorum sıfırdan kuruyorum. PC'nin tarih ve saatini güncelliyorum. Boşuna giden kc'ler hiçbir işe yaramıyor. Ne yaptıysam hesaba girdikten sonra OTP şifresini girince " OTP error " hatasını alıyorum. Ticket atmama rağmen hiçbir yararlı dönüş olmadı. Denemediğim yol kalmadı. Artık lütfen kesin bir çözüm yolu bulmama yardım edin. Farklı PC'lerde deniyorum yine olmuyor. İki ayrı hesabım var. İkisindede aynı sorunu yaşıyorum. OTP sıfırlamaktan ve KC'ye yoktan yere para yatırmaktan sıkıldım. Lütfen kesin bir çözüm yolu sunulsun. Rica ediyorum. Knight Online'ı seviyorum ve aylardır oynayamıyorum.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Bu hatayı alıyorsanız OTP Kodunuz bloke olmuştur. Üretilen OTP kodunun 10 defa yanlış girilmesi durumunda AnyOTP programınız bloke olur. Aşağıdaki belirtilen adımları sırası ile uyguladığınızda sorununuz çözülecektir. Eğer bilginiz dışında OTP kodunuz bloke oluyorsa oyun şifreniz başkası tarafından biliniyor olabilir. Bu durumda oyun şifrenizi de değiştirmeniz faydalı olacaktır.

- PC den OTP programını kaldırın.
    - OTP sitesine giriş yapın MYICS kısmında Reset AnyOTP Device seçeneğini tıklayın.
    - Gelen ekranda " Send Code" seçeneğini tıklayın . Telefona gelen kodu girerek altta bulunan reset butonuna tıklayın.
    - Daha sonra PCye OTP programını indirip kurun.
    - MYICS kısmında "Resend ID ve Authcode" seçeneğini tıklayın ve gelen ekrandan kod talep edin.
    - Telefona gelen kodu OTP programına yazarak aktif edin.

Windows 10 kullanıyorsanız lütfen saat ayarınızı görseldeki gibi yapın.

Eğer Windows 7 -8 kullanıyorsanız;

Saat dilim ayarınızı UTC+3:00 Bağdat vs. olarak ayarlayınız ve saati manuel bir saat geri alınız. Bu işlemden sonra https://saatkac.info.tr/ sitesine girerek sol üst köşeden saatinizin senkronuna bakın. Maksimum 1-2 saniye fark olabilir, eğer fark varsa onu da ayarlayın.

Bakın 24 saat boyunca sorun olmuyor. Oyuna bir gün sonra girince yukarıdaki hatayı almaya devam ediyorum. Her seferinde OTP'yi kaldırıp kuruyorum, 5 KC öyle alıyor. Yeni Auth Code alıyorum, 5 KC'de ona gidiyor. Böyle böyle karakterde hem KC kalmadı hem oyunu oynayamıyorum. Bu neden oluyor? Neden 24 saat sonra yine aynı hatayı alıyorum? Saat senkronizasyonu doğru, OTP şifresinide hatalı girmiyorum. Lütfen kesin çözüm için yardımcı olun. Teşekkürler. Lütfen hesabım kontrol edilsin! Ters giden nedir loglardan bakılsın. Rica ediyorum.

Aynı sorun bende de var yardım pls

Bu sorunun çözümünü bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun. Aklımı kaçırmak üzereyim! Discord üzerinden yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Defalarca ticket attım onun için bile KC gidiyor. Hiç bir yardımı dokunmadı. Sadece anı kurtarıyorlar. Kesin bir çözüm sunan yok.
    DISCORD : Morphazul#7250

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MorphazulVII View Post
    Bakın 24 saat boyunca sorun olmuyor. Oyuna bir gün sonra girince yukarıdaki hatayı almaya devam ediyorum. Her seferinde OTP'yi kaldırıp kuruyorum, 5 KC öyle alıyor. Yeni Auth Code alıyorum, 5 KC'de ona gidiyor. Böyle böyle karakterde hem KC kalmadı hem oyunu oynayamıyorum. Bu neden oluyor? Neden 24 saat sonra yine aynı hatayı alıyorum? Saat senkronizasyonu doğru, OTP şifresinide hatalı girmiyorum. Lütfen kesin çözüm için yardımcı olun. Teşekkürler. Lütfen hesabım kontrol edilsin! Ters giden nedir loglardan bakılsın. Rica ediyorum.
    1 kere hata aldığınızda OTP'yi kaldırmanız gerekmiyor. OTP numarasını doğru girmenize rağmen hata alıyorsanız direkt olarak yukarıda bulunan adımları uygulayabilirsiniz. OTP bloke olması için birçok kez hatalı giriş yapmanız gerekiyor.
    * Eğer OTP'niz farklı bir cihazda kuruluysa sorun yaratıyor olabilir. OTP'nizi bloke ettikten aygıtı sıfırlayıp tek cihaza kurarak deneyebilirsiniz.

Quote Originally Posted by del_jlebFCcw View Post
    Aynı sorun bende de var yardım pls
    Ekip arkadaşımın belirttiği konuda hata kodunuzu bulup önerilen çözümleri uygulayabilirsiniz.

Quote Originally Posted by MorphazulVII View Post
    Bu sorunun çözümünü bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun. Aklımı kaçırmak üzereyim! Discord üzerinden yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Defalarca ticket attım onun için bile KC gidiyor. Hiç bir yardımı dokunmadı. Sadece anı kurtarıyorlar. Kesin bir çözüm sunan yok.
    DISCORD : Morphazul#7250
    Bilet atarken hesabınızdan npoint düşmez. Sadece hesabınızda bulunması gerekiyor.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Yanıtınız için teşekkürler. Fakat bu işlemi yapmış olmama rağmen 24 saat sonrasında yine aynı hatayı alıyorum. Telefonada kursam aynı hatayı veriyor PC'ye de. Ne yapmam gerekiyor gerçekten tıkandım kaldım.

Dipnot : Dün akşam saatlerinde OTP'yi hesaptan kaldırdım ve yeniden kurdum. Sıfır Auth code aldım, PC yerine telefona kurdum. Eğer aynı hatayı alırsam yazacağım. Her 24 saatte bir oyunu oynayabilmek için 10 KC veriyorum şaka gibi.

Evet üzülerek söylemem gerekiyor ki.. İki gün bir sorun yoktu.. Tarih ve saat eşitlenmiş bir şekilde oyuna giriyordum. OTP telefona kurulu hatalı bir girişimde olmamasına rağmen yine aynı hatayı almaya başladım. KC harcayıp OTP sıfırlamaktan gerçekten bıkmış durumdayım. Çözümler sadece o anı kurtarıyor. Kesin ve uzun soluklu değiller. Sevdiğim oyunu oynayamıyorum!

Tags for this Thread