Results 1 to 10 of 10
    Senior Member Fatih_'s Avatar

Jewel of Experience Hk.

Selamlar umarım herkes afiyettedir.

Sorun: Jewel of Experience parçasının kırdırılan high class eşyalardan elde edilememesi.

Talep: Experience's jewel piece eşyasının oyuna eklenmesini istiyoruz. High class eşyalar kırdırıldığında Experience's jewel piece eşyasının drobunun olmasını talep ediyorum.

Yorumum: Biliyorsunuz, madenden Gem of Experience, Gem of Contribution, Gem of Life ve Gem of Defense’i doğrudan elde edebiliyor; high class eşyalarını parçaladığımızda ise bu eşyaların parçalarını kazanıp birleştirerek yine aynı eşyalara ulaşabiliyoruz. Bu eşyalar arasından high class eşyalarını parçalayıp elde edemediğimiz tek eşya Gem of Experience eşyasıdır. Bu eşyayı sadece madenden elde edebiliyoruz ve bunun oranıda olddukça düşük. Yönetimimizden ricam bu eşyayı daha erişilebilir yapmalarıdır. Eslant bölgesinde olanlar için 30 dakikada bir gelen Gem of Life ya da Gem of Defense yerine Gem of Experience gelebilir. Yani bölge bölge bu gemler ayarlanabilir böylece oyuncular daha çok mutlu olur.

Herkese sağlıklı günler dilerim.
    Last edited by Fatih_; 08-12-2025 at 08:57 AM.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Gem of Experience de diğer jeweller gibi Narki'den kırdırılan eşyalardan düşerek craftlanabilir olmalı. En doğru çözüm bu olacaktır.

Senior Member
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    DonJose'nin yazdığını yazacaktım, altı üstü 4 jewelin olduğu yerde 3'ünün NPC Narki'den elde edilerek craftlanabiliyorken EXP Jewel'in olmaması garip.Küçük ama önemli bir nokta.

Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Gem of Experience de diğer jeweller gibi Narki'den kırdırılan eşyalardan düşerek craftlanabilir olmalı. En doğru çözüm bu olacaktır.
    Katılıyorum tek yapılacak olması gereken bu bencede. Biraz aç gözlülük yaptım, exp kasamıyoruz sayın moderatörüm

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Bu item madenden de zor düşüyor. Maden yapmak zaten ayrı bir zulüm haline gelmiş. Narkiye eklense oyunculara faydası olacaktır. Goblin yerine eklenebilir

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Kesinlikle katılıyorum. Böyle olmalı.

Konuyu güncelleyerek tekrar tartışmaya açmak istiyorum. Oyunun bu eşyaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Umarım gerekli tartışmalar gerçekleştirilir.

Konunun güncel kalmasını ve eşyanın narki üzerine eklenmesini bende talep ediyorum

Senior Member
    Destekliyorum.... Mantıklı

Senior Member dudek89's Avatar
    Nickname
    KRO
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Exp Clan
    Server
    KO -> Destan
    Race