Results 1 to 9 of 9
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)

BDW - Altar of Manes Hakkında

Selamlar,

BDW bu oyuna ilk geldiği günden itibaren benim en çok sevdiğim etkinlik olmuştur. Oyundaki en iyi party vs şansına sahip olduğumuz bir etkinlik olarak düşünüyorum. Fakat Altar of Manes'in bu etkinliğin önüne geçtiğini düşünüyorum.

Nitekim oyuncular daha hazırlanamadan giriş yaptığı gibi Altar'ı almak için koşturuyor ve bu durum deyim yerindeyse bir kaosa yol açıyor. Öte yandan hazırlanıp çıkıldığında ise karşı ırk Altar'ı çoktan almış, kendi girişlerini de bir tane Guard Summon atmış oluyorlar. Bununla ilgili neçizane düşünce ve önerilerim şunlar;

1- Altar of Manes kaldırılabilir. Böylelikle sadece PK odaklı bir etkinlik olur ve kıran kıran bir mücadele gösteririz.

2- Altar of Manes kaldırılmaz. Skor olarak önde olan ırk Altar'a sağ tıklayarak rastgele power up alabilir. (Red Potion, Blue Potion gibi.)

3- Her iki ırkın Altar'ı kırıp bayrağı devrettiği tepelerine savunacakları birer Monument koyulur. Monu'yu kırmak 1 puan değerinde olur. Böylelikle hücum-savunma mücadelesi de görmüş oluruz. (Bu seçenek esnetilebilir. Örneğin; karus monu kırıldıktan sonra, el morad monu kırılmadan respawn olamaz. Böylelikle PK dışında seri puan kasmak engellenebilir.)

Sizlerin de katılmadığı veya şunun yerine bu olsa diye düşündüğünüz fikirleriniz varsa belirtin lütfen. Bizlere ait olan bu oyunu güzelleştirme elimizde.

Senior Member
    Ben karşıda 2 warrior 1db varsa direkt lose gözüyle bakıyorum, sen kıran kırana mücadele diyorsun.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    80+ bdw lerde karakterlerin atak eşitlemesi gelmeli, yoksa warrior çoğunluğu olan pt ler kesin win gözü ile bakılıyor.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    13:00 BDW'sinde daha kimseye bir sw bile atamamışken skor ekranında karşı ırkın Altar'ı aldığını gördük ve adamlar skorda öne geçerek karşımıza geldiler.

O zaman BDW'nin ismini değiştirip Altar Savaşları yapsınlar. Bu kadar saçma bir şey görmemiştim.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SnowilMagnifico View Post
    13:00 BDW'sinde daha kimseye bir sw bile atamamışken skor ekranında karşı ırkın Altar'ı aldığını gördük ve adamlar skorda öne geçerek karşımıza geldiler.

O zaman BDW'nin ismini değiştirip Altar Savaşları yapsınlar. Bu kadar saçma bir şey görmemiştim.
    Hızlı olacaksın. Karşıda olup sizde olmayan neydi onu düşüneceksin.

Senior Member Horyoshi's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    altarsız puan sisteminde kimse okadar emek vermez bdw de
    bitirmek için gereken 60 puan
    altar 10 puan
    1 kill 1 puan
    altar almak, korumak, taşımak strateji işi.

kendimden örnek vereyim, mage olarak başladığı gibi koşuyorum, yanımda koşan asas sw atarsa daha iyi oluyor, blink ile altara atlıyorum, call + dragon, adamlar geldiyse kör. %50 kazanmış oluyoruz adamlar ne olduğunu anlayamadan. zaten dağınık geldikleri için tek tek düşüyorlar.
    altar olmazsa amaç kalmaz.
    jr ye monu eklenmesinin sebebi altarın başarılı olması.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=lVClt3Y3DJg

Şu videodaki gibi monumentlerin olduğu eski bdw çok iyiydi.

Senior Member
    Nickname
    Natsukashi
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Altarin puani düşürulse yeter. Bir de bi tık daha gec çıkmalı

Senior Member
    Bu konuda hak veremeyeceğim sadece random olsa yeter bdw ekiplerin basmasından gına geldi aşırı derecede hemde bizim ırk cok kişi olduğu için karşı ırkın avantajı oluyor adamlar ekip olarak basıyor çıldırıyorlar insanı. Altar neden önemli söyleyim hemen geçen 1 okcu 2 tp mage 3 priest 1 wariror girdik karşı tarafı biz kesemiyoruz Karşı tarafta okcu ağırlıklı onlarda bizi kesemedi Sadece altarı çala çala kazandık . Altar bu yüzden önemli Kazanamayacağın bdw yi bile kazandırabiliyor . Sadece Bdw de Random sistem gelmeli. he eşitleme sistemi istiyorsanız bdw giren herkese şu savaştakii gibi hp def arttıran şeylere otomatik verilsin db ve buf olayı tamamen kaldırılsın sadece healla dönsün Eşitleme sisteminde benim saf hp me undlu ulaşıyordum ezik bdw sinde.

Tags for this Thread