27 eylülde oyundayken dc yedim tekrar oyuna girmeye çalıştığımda şifremin hatalı olduğu uyarısı aldım şifremi değiştirmediğim halde res gel bakım oldu akabinde portal birleştirmesi falan sonrasında site bir gün gelmedi zaten oyuna girmeye çalıştığımda hala şifremin yanlış olduğu uyarısını aldım ticket attım yanıt gelmedi sonra konulara baktım hesap güvenliği için farklı iplerden giriş yapılan çarlar blocklanmıştır yazılmış.evet güzel bir ilgi portal birlemişindeki bi açığı gidermek adına karakteri blocklamak mantıklı sabırlı bi şekilde 08.10.2013 tarihine kadar sabah karaktere giriş yapmayı denediğimde blockun kalkmıs oldugunu fakat şifre yanlıs uyarısı aldım.ee zaten hesabım 27 sinde baska birinin eline geçti sitedeki açık yüzünden bu durumda benim çarımın giriş bilgisi bende değil baska bir kullanıcıda mevcutt ilgilenirsenizz sevinirim ticket attım fakat bana siteden şifremi unuttum kısmından yapmam konusuda cevap geldi tabiki denedim bunu This E-mail address is not registered. bu uyarıyı aldım ilgilenirsenizz sevinirim cevap bilgi bekliyorum çarın id:esanbat server:destan karakter:SoulSlayer

Reply With Quote