Results 1 to 5 of 5
    Junior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad

Her Oyuna Girişimde İstisnasız 30 Dk İçinde DC Oluyorum

Merhabalar,
    Başlıkta da belirttiğim üzere, her oyuna girişimde istisnasız olarak 30 dk civarı bir süre sonra DC oluyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom ve arayıp anlık kopma yaşayıp yaşamadığımı sordum ve günlerdir hiçbir kopma olmadığını söyledi. Modemi de resetledim. Knight Online haricinde internette hiçbir sorun/yavaşlık yaşamıyorum. Ama nedense çok kesin bir şekilde her oyuna girişimde sanki bir sayaç varmış gibi 30 dk civarı bir süre geçtikten sonra oyundan aniden atıyor. Bir sonraki girişlerimde bu sorun olmuyor. Yalnızca PC'yi açtıktan sonraki ilk girişte oluyor. İnternet bağlantımı modemden kablo ile kasaya iletiyorum. Etkinliklerden, PK'lardan hiçbir şeyden keyif alamaz oldum. Oyunu bırakma noktasına geldim. İnternette araştırdım hiçbir çözüm bulamadım. Lütfen yol gösterin ne yapmak lazım. Başına böyle bir olay gelip çözebilen veya neden kaynaklandığını bilen var mı?

Senior Member
    yaşadığın sorunun aynısını bende yaşıyorum ttnet kullanıyorum şöyle diyebilirim ki modem resetlediğimde 3-4 gün bir sorun yaşamıyorum lakin sonra tekrar başlıyor ve hep sabah jr sine uyanıyorum jr nin ortasında dc oluyorum birçok kez reportladılar afk diye çarım askıda kalıyor ve ben ban yiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum sorunun ben internetle alakalı olduğunu düşünüyordum ama sende de olduğunu görünce oyunda bir sorun olduğunu düşünüyorum ben modemi değiştiriyorum şuan modem eskidi 2 yıllık bir modem düzelirse sorun yok ama düzelmezse oyunu bırakıcam canım sıkıldı ban yemekten

Dostum bir ara benim de başıma böyle bir durum geldi. nedeni ise bilgisayar saatinin hatalı olmasıydı bendeki sorun. oyuna girmeden önce saat ve tarih ayarını otomatik eşitle veya güncelle. tabii başka bir sorun da olabilir ama ben böyle çözmüştüm.
    Last edited by disconnectfromsrvr; 02-08-2022 at 05:33 PM.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selamlar.

Bağlantı kaynaklı olup olmadığını en iyi mobil veri ile test etme şansınız olur. Ben aynı problemi yaşadığımda ekip gelip eve bir kablo değişimi yapmıştı.

Banned
    Quote Originally Posted by canyes1 View Post
    Merhabalar,
    Başlıkta da belirttiğim üzere, her oyuna girişimde istisnasız olarak 30 dk civarı bir süre sonra DC oluyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom ve arayıp anlık kopma yaşayıp yaşamadığımı sordum ve günlerdir hiçbir kopma olmadığını söyledi. Modemi de resetledim. Knight Online haricinde internette hiçbir sorun/yavaşlık yaşamıyorum. Ama nedense çok kesin bir şekilde her oyuna girişimde sanki bir sayaç varmış gibi 30 dk civarı bir süre geçtikten sonra oyundan aniden atıyor. Bir sonraki girişlerimde bu sorun olmuyor. Yalnızca PC'yi açtıktan sonraki ilk girişte oluyor. İnternet bağlantımı modemden kablo ile kasaya iletiyorum. Etkinliklerden, PK'lardan hiçbir şeyden keyif alamaz oldum. Oyunu bırakma noktasına geldim. İnternette araştırdım hiçbir çözüm bulamadım. Lütfen yol gösterin ne yapmak lazım. Başına böyle bir olay gelip çözebilen veya neden kaynaklandığını bilen var mı?
    İnternetin yüksek ihtimal tasarruf modu adı altında anlık kopmalar yaşıyor olabilr internetin wifi ayarlarında bi yerde vardı bu ayar güç tasarruf kaldır diye o bazen kendi kendine kapatıyor internetini en yüksek performansa çek laptoptaysan güç seçeneklerinden.

Tags for this Thread