Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Quote Originally Posted by Hmps View Post
    Her server isteyenin söylediği: Rekabet edemiyoruz, diğer adamlarla eşdeğer item yapmamız imkansız ve başlamak için yeni server bekleyen ekipler var.

1. Bu server başlarken de bahsettiğin kişilerle rekabet edecek itemin olmadı, ki 3 yıl sonunda da hala yok.

2. Başlamak için yeni server bekleyen ekipleri bu 3 serverda neden görmüyoruz ? Başlamak için yeni server bekleyen ekipler ilk 1 ay kaymak yemeye gelip işler rayına oturunca bırakan ekipler kardeş. Bak korsan sunuculardan gelen, bol küfür eden bir yayıncımız var bu 3 server açıldığında. Aslında ekibiyle gelmişti ama korsan sunucu tayfası oldukları için ilk başta karaya çıkıp yedikleri kaymaktan sonra tekrar korsana yelken açtılar. Karada sadece yayıncı arkadaş kaldı. O da twitchte yemiyor olsa o da coktan dönmüştü.
    Yani ne demek istiyorsun oyuna başlıcak adam 20k para mı bassın bu oyuna zevk alabilmek için? yani bir başkası 1 ay kaymağını yiyor diye ben neden bu zevkten mahrum kalıyorum madem böyle birşey var. Ozaman bir serverde karakteri olan arkadaşlara 2. serverde yeni karakter açımı yasaklansın önüne geçilsin birileri bundan çıkar kasacak diye kurunun yanında yaşı yakmak nasıl bir mantık sence ?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Serverlarda devamlılık esastır zırt pırt yeni server istemek gerçek oyunculara hakarettir. Bu kadar zaman verilip emek harcadığım şeyler yeni serverla beraber yok olup gitmektedir. Şahsen ben yeni server açılmasına karşıyım çünkü bunu isteyen kesim farm slotlarına çöküp yüksekten GB satmak için istiyor.

Senior Member
    Quote Originally Posted by balondo7 View Post
    Serverlarda devamlılık esastır zırt pırt yeni server istemek gerçek oyunculara hakarettir. Bu kadar zaman verilip emek harcadığım şeyler yeni serverla beraber yok olup gitmektedir. Şahsen ben yeni server açılmasına karşıyım çünkü bunu isteyen kesim farm slotlarına çöküp yüksekten GB satmak için istiyor.
    altar vega siriusa niye geldin kalsaydın eski serverında

Oyuna yeni başlamak isteyen birinin hiç mi hakkı yok burada kardeş sırf sen oynuyorsun diye kimse oyuna başlamamalı mı ? 3 sene önce 3 tane yeni server açtılar ve oyuna tekrar geri dönmek isteyen bir çok oyuncu geldi. Ama 3 sene içersinde bir çok oyuncu çeşitler nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldı veya bıraktı. Şimdi tekrar başlamak isteyen bir çok oyuncu var ve arada item farkı olduğundan yeni swye en azın 20k yatırım yapman lazım ki bir şey yapabilesin. Neden eski sw zarar uğrasın ki server birleştirmeleri denen şeyler var. Server ölünce 2 sw birleşiyor veya 3 sw artık orasını bilemem.

Banned
    Class
    KO -> Priest
    Infractions
    0/1 (15)
    Bırak da 3-5-10 yıldır emek veren adamla bugün başlayan adam arasında fark olsun kardeşim. Eğer bu farkı istemediğin için yeni server istiyorsan; hangi oyunda gördün kişiye özel server açıldığını ? Ortaya yeni başlayan ya da dönecek olan ekipler şeklinde laf atma. Ben paralarımı sattığım için eşya dizmedim bu yüzden worm kesen adamla bile rekabet edemiyorum yeni server açın bir de orada şansımı deneyim diye yazın.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Hoca3535 View Post
    Oyuna yeni başlamak isteyen birinin hiç mi hakkı yok burada kardeş sırf sen oynuyorsun diye kimse oyuna başlamamalı mı ? 3 sene önce 3 tane yeni server açtılar ve oyuna tekrar geri dönmek isteyen bir çok oyuncu geldi. Ama 3 sene içersinde bir çok oyuncu çeşitler nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldı veya bıraktı. Şimdi tekrar başlamak isteyen bir çok oyuncu var ve arada item farkı olduğundan yeni swye en azın 20k yatırım yapman lazım ki bir şey yapabilesin. Neden eski sw zarar uğrasın ki server birleştirmeleri denen şeyler var. Server ölünce 2 sw birleşiyor veya 3 sw artık orasını bilemem.
    Bu her oyunda böyledir. Zaman satın almak istiyorsan parayı gözden çıkaracaksın. Yoksa herkese özel server açmakla mı uğraşacak firma? Oyuncuları bölmenin bir anlamı yok.

Bu her oyunda böyledir. Zaman satın almak istiyorsan parayı gözden çıkaracaksın. Yoksa herkese özel server açmakla mı uğraşacak firma? Oyuncuları bölmenin bir anlamı yok.
    Hangi oyuncudan bahsediyorsun yeni sunucularda doğru düzgün oyuncu kaldı da benim mi haberim yok? Jr saat millet oyuna giriyor gece felosu 1 saat pk var sonra kalan 22 saat oyun boş. Açılan server bana mı açılıcak kardeş ne alakası var oyuncu bölmekle gelme kardeşim kal serverinde memnunsan yeni swye geçmek zorunda mısın ne alakası var ?

Quote Originally Posted by Hmps View Post
    Bırak da 3-5-10 yıldır emek veren adamla bugün başlayan adam arasında fark olsun kardeşim. Eğer bu farkı istemediğin için yeni server istiyorsan; hangi oyunda gördün kişiye özel server açıldığını ? Ortaya yeni başlayan ya da dönecek olan ekipler şeklinde laf atma. Ben paralarımı sattığım için eşya dizmedim bu yüzden worm kesen adamla bile rekabet edemiyorum yeni server açın bir de orada şansımı deneyim diye yazın.
    Kardeş sıkıntı orda zaten oyuna yeni başlayan adam olmadığı için swde adam kalmadı 3 yıl bir server için gayet ideal bir süre ki kimse sana bu swyi kapatın yenisini açın demiyor. yeni kan lazım olunca firma zaten sw birleşimi yapıyor sen arese başlayan yeni bir oyuncu gördün mü hiç merak ediyorum madem öyle yeni swlere kendin de geldin kalsaydın eski serverinde oynasaydın ?

Quote Originally Posted by IWitness View Post
    Merhabalar.
    Altar-Vega-Sirius Sunucuları hepinizin malumu üzere artık 3 yıllık sunucular. Ve öyle ki bu sunuculardaki itemlerin sağlamlık oranı +10 +9 itemler gerçekten oldukça fazla.

Henüz oyuna başlarken neredeyse charın aşağısı cz'de iş görmez tarzında meseleler konuşuluyor. Yeni sunucu diyerek başlayıp item dizmeye çalışmak gerçekten yorucu bir durumda. Sorum şudur? Bu sunucular bu kadar ilerlemişken ve bu kadar uzun süredir yeni sunucu getirilmemişken. Artık bir yeni sunucu vakti gelmedi mi?
    Tamamen katılıyorum.

Senior Member
    Nickname
    ObirArchMage
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    En az daha 1 yılı var yeni serverin gelmesi çok zor.