Atillada oynuyorum ve illegal hiçbirsey kullanmadım ama butun oyuncularımı zindana atmışlar bunun sebebi ne olabılır ne yapmam lazım
NigK0, MelK0, MeDyumHoCA, WarK0, EmrK0, birkac oyuncum daha var lutfen yardımcı olun ben oyun icinde hicbir program kullanmadim bu oyuncularla kesınlıkle.
7 senedır bu oyunu oynuyorum ve bırsuru oyuncum var ama pc de hıcbır program yok gercekten kımı pazarkuruluyken gıttı kımı ex kasarken gıttı pc antıvırus pog ramı da var kaspersky taratıyrumda hep ama bu nasıl oluyo anlamıyorum lutfen yardımcı olun Allah rızası ıcın her bırını cıkarmaya 30 tl ıstıyolar oda hepsıne 200tl yapıyo nerdeyse o paraya kes alırım ben yardım edın
[QUOTE=husotas;242156] 7 senedır bu oyunu oynuyorum ve bırsuru oyuncum var ama pc de hıcbır program yok gercekten kımı pazarkuruluyken gıttı kımı ex kasarken gıttı pc antıvırus pog ramı da var kaspersky taratıyrumda hep ama bu nasıl oluyo anlamıyorum lutfen yardımcı olun Allah rızası ıcın her bırını cıkarmaya 30 tl ıstıyolar oda hepsıne 200tl yapıyo nerdeyse o paraya kes alırım ben yardım edın[/QUOTE]
Kaç tane karakteriniz var veya kaç tane bilgisayardan giriyorsunuz