Results 1 to 4 of 4

Exclamation Otp de hata aliyorum

OTP kodunu doğru girmeme rağmen kabul etmedi ve birkaç sefer denedim . Ancak ilk denenememden bu yana 10 kere hatalı girdiğimden dolayı bloklandığını söylüyor . Oyuna giremem üzerine ıcs nin kendi sitesine giriş yapayım dedim ancak orada da hata verdi.Resmi sitede otp üzerine olan açıklamada sıfırlama gerektiği yazıyor ancak hesabımda 3 kc oldugundan onu da yapamıyorum ve işin esas garip yanı

https://hizliresim.com/wl7Jcb

bu resimde de gördüğünüz üzere 10 kere hatalı giriş yapmamışım 6 kere yapmışım( ki bu girişlerin hiçbiri hatalı değildi)
    şimdi bu hata yüzünden oyuna giremiyorum ve sıfırlama da yapamıyorum çünkü yeterli kc yok hesapta. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Moderator NightOwl's Avatar
    Merhaba,

Tek kullanımlık şifreyi kabul etmeme durumu genellikle saat, tarih, saat dilimi ayarlarından kaynaklanmaktadır. Cihazınızın saat, tarih, saat dilimi ayarlarını aşağıdaki konuda belirtilen şekilde ayarlayabilirsiniz.

[OTP] AnyOTP Kod Uyuşmazlığı

Ayrıca ICS sitesi üzerinden tek kullanımlık şifreyi test ettiğiniz zaman bloke uyarısı veriyor ise aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

AnyOTP Yanlış Kod Girme ve Bloklama

Ek olarak bloke kaldırma ve tekrar Auth Code gönderme işlemleri için Npoint gerekmektedir, farklı bir yol bulunmamaktadır.

Bilginize.

Tüm ayarları yaptım ancak hala kabul etmiyor. ICS ye girerken otp kodu değil de telefona mesaj gönderi seçiyorum, gelen mesajdaki kodu giriyorum yine hata veriyor. Daha ne yapmam gerek anlamadım. Ne oyuna girebiliyorum ne ICS yi kapatabiliyorum. Resmen hesap erişiminde sıkıntı yaşıyorum

Otp kodu ile girince de yine 10 kere girildiğinden bloke oldu yazısı çıkıyor ancak hızlı resimde de gösterdiğim gibi giriş yapma çalışması 6 yani 10 değil . Ve 10 kere giriş yapıldığındna dolayı bloke olduğu söyleniyor
    Last edited by NightOwl; 02-20-2021 at 11:14 AM.

Moderator NightOwl's Avatar
    ICS sitesine mobil doğrulama ile giriş yapmaya çalışırken telefona gelen kodu kabul etmeme durumu oluyor ise OTP kategorisinden bilet gönderebilirsiniz. Bloke kaldırma ve tekrar Auth Code gönderme işlemleri için yukarıda belirttiğim durumlar geçerlidir.

Tags for this Thread