Page 96 of 165 FirstFirst ... 46869495969798106146 ... LastLast
Results 951 to 960 of 1648
    %70 Ttnet'lı %30 vodafone ve turknet pastanın buyuk kısmını sectıler bızı kurtaramıyorlar xD Perı pathos valkyra permıum 300 tl pus ıtemı çöp oldu bana kısısel 250 tl vermedıkten sonra hangı telafı gelırse gelsın umurumda degıl.Tabı duzeltmelerı Muaama...
    Last edited by Ghost0fKing; 04-03-2020 at 10:26 AM.

1 gündür start yok (vodofon)

Junior Member
    Dün akşam saat 20.00 civarlarinda start gitti bende ohh oyun bakıma girdi bu sefer düzelir insallah diyerek derin bi oh cektim az önce baktim tüm sunucular full cekiyor suan anladim ki start bende yokmus dicek bisey yok artık

Junior Member
    Vodafone Net IT ekibi ile bizzat görüştüm. Kendilerinde bir sorun olmadığını oyun sağlayıcı firma ile görüşülmesini istediler.

Ne yazıkki NTTgame çözüm bulamıyor.

Quote Originally Posted by maximillien2 View Post
    sayın nttgame ekibi, oyunda vodafone, turknet gibi kullanıcıları dışında problem yaşayan çok sayıda kişi kalmadığına göre artık bi exp event başlatırsınız diye düşünüyoruz.
    exp eventiniz de telafinizde yerin dibine batsın işiniz gücünüz saçma sapan şeyler istemek millet burda oyuna giremiyor şu gerizekalının isteğine bak

sayın nttgame ekibi, oyunda vodafone, turknet gibi kullanıcıları dışında problem yaşayan çok sayıda kişi kalmadığına göre artık bi exp event başlatırsınız diye düşünüyoruz.

Quote Originally Posted by kob_2Pzgskjb View Post
    exp eventiniz de telafinizde yerin dibine batsın işiniz gücünüz saçma sapan şeyler istemek millet burda oyuna giremiyor şu gerizekalının isteğine bak
    :d çen şiniylendin miy

Quote Originally Posted by maximillien2 View Post

Junior Member
    Nasıl kalmadı?

Banned
    Nickname
    Ebelfezl
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Emek
    Server
    KO -> Diez
    Race