Page 41 of 165 FirstFirst ... 3139404142435191141 ... LastLast
Results 401 to 410 of 1648
    Junior Member
    Quote Originally Posted by artizzzzadurizzzz View Post
    ya benim xigncode hala dolmuyor. ip değiştirin dediler değiştirdim yine dolmuyor yardım edin
    ip değil dns değiştireceksin..dns :8.8.8.8
    8.8.4.4

pardon onu değiştirdim aslında. adını karıştırmışım. değiştirdim değişen bişey olmadı yine dolmuyo

Junior Member
    arkadaşlar ıcs de aktivasyon ayarlarında Ntt game ve Knight online world oyun girişi pasif görünüyor onu aktif mi etmeliyim yoksa ıcs kodu sorununu hallettikten sonra otomatik olarak mı aktife dönecekler ? yardım lütfen

normal konu acsan jet hızıyla kapatan yönetıcıler buraya nıye bakmaz neden bılgılendırme yapmaz ne yani actık konuyu mıllet burdan sıyırsın dursun kendı capında eglensın mantıgımı bu

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    CUMHURİYET
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Bu ay premium ve pus itemleri almayalım premium ve pus itemlerini hiç ettiniz bir tarafı bozuyorsunuz bir tarafı yapıyorsunuz milyarlar hatta trilyonlar dönen oyuna bak
    Last edited by blueworld105; 04-01-2020 at 04:26 PM.

Senior Member
    start gelmiyor turknet!!!!

Junior Member
    vodafonnet hala sıkıntılı oncelerı tek calışan vodafonnet idi şimdi en sıkıntılı vodafonnnet

QUOTE=qvpp2424;2014018]arkadaşlar ıcs de aktivasyon ayarlarında Ntt game ve Knight online world oyun girişi pasif görünüyor onu aktif mi etmeliyim yoksa ıcs kodu sorununu hallettikten sonra otomatik olarak mı aktife dönecekler ? yardım lütfen[/QUOTE]

aktif etmen lazım

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    sorarım sizlere türknet vofadonede sorun yoktu diğerlerini düzeltince neden turknet vodafoneyi bozdunuz ?

Premiumlarımızdan giden bu günler ne olacak? Bir premium fiyatı bugün 150 - 200 TL arasında değişiyor. Preimumdan giden bu günler tekrar eklenecek mi öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.