Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Hesabım Hk.

Junior Member

Angry Hesabım Hk.

Hesabıma tpt üzeriden haksız yere ban atıldı.program kullanmadığımı ısrar ettim ve kanıt yetersizliği dolayısı ile ban atılamayacağını ayrıca program kullanmış olsam dahi kurallar gereği 5 uyarı almadan kalıcı ban yememem gerektiğini söylemem ve bunların akabinde hukuki yola başvuracağımı söylemem üzerine hesabım tamamen kapatıldı(official site üzerinden de giriş yapamıyorum artık) ve ban sebebi spam with ticket olarak değiştirildi. bu ne çeşit bir yönetim anlayışıdır . Bu oyunda hak yemek bu kadar mı aciz hale düştü . Önceden oyuncular dolandırıcı çıkardı hak yerdi şimdi yönetim ekibiniz mi bunu yapıyor.Hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ticket a gelen cevaba bakmak için ancak internet hesabınız kapatılmıştır destek birimi ile iletişime geçin yazıyor ve giriş yapamadığım için destek ile iletişime geçemiyorum . Yeni hesap açıyorum ancak destek ile iletişime geçmek için npoints yüklemek gerekiyor.İnsanların emek harcayarak kazandığı parayı insanları enayi yerine koyarak mı almayı planlıyorsunuz siz? Nttgame nin yeni politikası bu mu olmuş?Haksız yere ban atalım sonra haksız yere para alalım milletten. Ciddi olamazsınız herhalde.Ban sebebine kanıt gösteremeyince hesabı tamamen kapatalım,güzel taktik !

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Aşağıda yazdığınız gibi bir kural bulunmamaktadır. Oyun kurallarını ihlal ederek hile kullanmış hesaplar ilk ihlalde kapatılır. 5 kez şans verilmez. Müşteri hizmetlerine çok fazla sayıda bilet atan hesapların destek hizmetleri sonlandırılır. Yapmanız gereken bilet gönderdikten sonra gelen cevabı beklemek ve gelen cevaba itiraz etmek için sadece bir kez daha bilet atmaktı. Kısaca bu kadar basitti.

Quote Originally Posted by M4thhr0ck View Post
    ayrıca program kullanmış olsam dahi kurallar gereği 5 uyarı almadan kalıcı ban yememem gerektiğini söylemem
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member Sneaky__34's Avatar
    10 liralık programları kullanmaktan vazgeçmediğin sürece daha çok konu açıp ağlarsın.Elinde olsa davayı bile kospla açarsın ama işte....teknoloji o kadar gelişmedi.

Junior Member
    sneaky_34 arkadaşım program kullanmadım lafının neresini anlamadın acaba ? herhangi bir program kullanmış olsam buraya başvurmam otururum yerime. hak aramak ne zamandan beri ağlamak oldu?Şu akıllı olan benim modundan bir çık ve at gözlüğünü çıkart dünyaya öyle bak.Boş yapacaksan başka postun altına gir.
    scorp_Lion zaten gelen cevaplara karşılık veriyordum aksini yapmıyordum sadece program kullanmadığımı dile getirip durdum. bana söylenen tek şey bir şey yapılamayacak olması.madem bir şey yapılamıyor madem benim program kullanıp kullanmadığıma yani kısacası geçmişe bakma gibi bir yetki yoksa gm ler neden var biz direk ana şirketin yöneticilerine bağlı oynayalım o halde.

Junior Member
    scorp_lion bu arada destek hizmetleri sonlanmadı sadece,official site ye giriş yapamıyorum şuan o hesaptan.internet hesabı kapatılmıştır yazıyor direk ve oyuna giriş sayfasında ise ban sebebi spam olarak değişti tpt değil.zaten program kullanmamıştım bu anlaşıldı da ban açılması gerekirken ban sebebi mi değiştirildi bu ne demek oluyor?

Banned
    Nickname
    BJK
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BJK
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (5)
    Hukuki yollara başvur kesin kazanırsın gerçi senin olmayan bir şeyin neyini başvuracaksan biz bu oyunda kiracıyız bunu unutmayın.

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RulersMyHeart / RulesMyHeart
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    Quote Originally Posted by IKuMaRBaZIHardCORE View Post
    Hukuki yollara başvur kesin kazanırsın gerçi senin olmayan bir şeyin neyini başvuracaksan biz bu oyunda kiracıyız bunu unutmayın.
    Sahibi de olsan , kiracı da olsan , misafir de olsan seninde hukuki olarak hakların var.
    Aresi diezi kapatsın bakalım nttgame ne olucak ?
    Bitcoin ticareti yada çiftlikbank gibi düşün. Kimse seni zorla para yatır demiyor , isteğinle yatırıyor item ve cash alıyorsun. Ve bunun karşılığını da sana sanal yada real olarak vermek zorunda. Kafasına göre vermeme lüksü yoktur.
    Ve lakin bunu da ekliyorum bak , TL ile item alışverişi yapıldığı müddet oyunun itemleri sileceğini , hesabı bloke edeceği hakkı vardır. Aynı şekilde dupe vs itemler , kullandığı 3. party programları içinde geçerli.
    Ama gelip , kardeşim ben sana kıl oldum , itemini siliyorum , hesabını kapatıyorum , banlıyorum , yok hapse atıyorum gibi bir durum asla ama asla söz konusu olamaz.

Aynı şekilde Ares diez vs gibi eski serverların kapatılması da ŞUAN için mümkün değildir. Oradan az gelir elde ettiği için onları örnek gösteriyorum. Altar vega sirius için de geçerli bu dediğim. İnsanları mağdur etme hakları hukuksal olarak yoktur. Bu tamamen korunmaktadır. Ne kadar sanal bir sisteme güvensekte.
    Ancak serverın iflasını göstermeleri gerekmektedir. Ki ona da zaten usko kendi çözüm buldu ve diğer serverlar ile birleştirme kararı aldı.

@scorp_lion yanılıyorsam bir şeyler eklersin

Senior Member Sneaky__34's Avatar
    Quote Originally Posted by M4thhr0ck View Post
    scorp_lion bu arada destek hizmetleri sonlanmadı sadece,official site ye giriş yapamıyorum şuan o hesaptan.internet hesabı kapatılmıştır yazıyor direk ve oyuna giriş sayfasında ise ban sebebi spam olarak değişti tpt değil.zaten program kullanmamıştım bu anlaşıldı da ban açılması gerekirken ban sebebi mi değiştirildi bu ne demek oluyor?
    Birazdan C:/USER/****BOT dizini gelecek ve yazdıkların boşa gidecek.Anlatmaya çalıştığım buydu.

Banned
    Nickname
    BJK
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BJK
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by Efser15x View Post
    Sahibi de olsan , kiracı da olsan , misafir de olsan seninde hukuki olarak hakların var.
    Aresi diezi kapatsın bakalım nttgame ne olucak ?
    Bitcoin ticareti yada çiftlikbank gibi düşün. Kimse seni zorla para yatır demiyor , isteğinle yatırıyor item ve cash alıyorsun. Ve bunun karşılığını da sana sanal yada real olarak vermek zorunda. Kafasına göre vermeme lüksü yoktur.
    Ve lakin bunu da ekliyorum bak , TL ile item alışverişi yapıldığı müddet oyunun itemleri sileceğini , hesabı bloke edeceği hakkı vardır. Aynı şekilde dupe vs itemler , kullandığı 3. party programları içinde geçerli.
    Ama gelip , kardeşim ben sana kıl oldum , itemini siliyorum , hesabını kapatıyorum , banlıyorum , yok hapse atıyorum gibi bir durum asla ama asla söz konusu olamaz.

Aynı şekilde Ares diez vs gibi eski serverların kapatılması da ŞUAN için mümkün değildir. Oradan az gelir elde ettiği için onları örnek gösteriyorum. Altar vega sirius için de geçerli bu dediğim. İnsanları mağdur etme hakları hukuksal olarak yoktur. Bu tamamen korunmaktadır. Ne kadar sanal bir sisteme güvensekte.
    Ancak serverın iflasını göstermeleri gerekmektedir. Ki ona da zaten usko kendi çözüm buldu ve diğer serverlar ile birleştirme kararı aldı.

@scorp_lion yanılıyorsam bir şeyler eklersin
    Sen ne kullanıyorsun?

Junior Member
    senin gibi hile kullanıp ban yedikten sonra support ekibini boş yere meşgul edenler yüzünden haklı ve acil biletler aksıyor geç cevaplanıyor benim fiktim gerekirse ticket atmanın ücreti arttırılmalı hatta belki her ticket 10tl ve üzeri olmalıdır ki gereksiz yere meşguliyet oluşmasın gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara daha çabuk yardımcı olunsun

Tags for this Thread