Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 66
    Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TheBenbuyumSevgilim View Post
    illegal program dediginiz nedir hocam benım bi kere bile oyun ıcı illegal bir şey acmadıgım halde onuda soylermısınız?
    "Hu****n" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızda yer alan "A** C*****.exe" adlı illegal programı kullandığınız için hesabınız kapatıldı. Açmadığınız taktirde bizim bu programı tespit etme şansımız bulunmamaktadır.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

Ne gibi bir açıklama bekliyorsunuz ki? Hesabınız illegal program kullanımı nedeniyle engellendi. Açıklama için ise aşağıda yer alan dizini kontrol edebilirsin.

"C*m" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızın masaüstündeki "A**" adlı klasöründe yer alan "A** C*****.exe" illegal programı kullandığınız için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    bu beyinsizler youtubeden izliyor izliyor. yüzlerce lira yatırdıkları çarlar banlanınca gelip ağlıyorlar. koskoca şirket kekoon tipli birisine mi yenilecek sanıyorsunuz? kekonu 3 levelde ezik çarlara kestiriyor AĞLAMAYA DEVAM. HAKSIZ BAN YOKTUR, SUCUNU KABUL ETMEYEN VARDIR

"Hu****n" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızda yer alan "A** C*****.exe" adlı illegal programı kullandığınız için hesabınız kapatıldı. Açmadığınız taktirde bizim bu programı tespit etme şansımız bulunmamaktadır.
    dediginiz bilgisayar bana ait olmayıp benim bilgisayarımın adı SADECE ''a'' bende bu yüzden bu kadar zorluyorum. kontrol edilmesi yönünde

Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    dediginiz bilgisayar bana ait olmayıp benim bilgisayarımın adı SADECE ''a'' bende bu yüzden bu kadar zorluyorum. kontrol edilmesi yönünde
    O zaman hesabınızın incelenmesi adına hack bölümüne bilet gönderebilirsiniz. Ayrıca, sizin dışınızda hesabınıza erişim mümkün değil ise savcılığa giderek şikayetçi olabilirsiniz.

O zaman hesabınızın incelenmesi adına hack bölümüne bilet gönderebilirsiniz. Ayrıca, sizin dışınızda hesabınıza erişim mümkün değil ise savcılığa giderek şikayetçi olabilirsiniz.
    Portal Giriş yapamıyorum nasıl yazacagım hack bölümüne

Senior Member
    Infractions
    0/2 (20)
    Portal Giriş yapamıyorum nasıl yazacagım hack bölümüne
    supoort.nttgame.com

Quote Originally Posted by qayhveci View Post
    supoort.nttgame.com
    ticked gönderdigim için erişimim suan engelli hocam o yüzden gönderemiyorum.

Hep şu tipine tükürdüğüm keconu yüzünden banlanıyorsunuz . atc videoları izlemeye devam edin siz youtube'da ^^

Quote Originally Posted by eryudes View Post
    o zaman hesabınızın incelenmesi adına hack bölümüne bilet gönderebilirsiniz. Ayrıca, sizin dışınızda hesabınıza erişim mümkün değil ise savcılığa giderek şikayetçi olabilirsiniz.
    otp ile giriyorum karaktere girmesi ihtimali yok yani ama sadece portal giriş yapamiyorum ticked gönderemiyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

Tags for this Thread