sorunu oyunu silip D sürücüsüne yükleyerek çözdüm böyle yapınca atmadı oyundan ve hud ayarlarından npc fx yazan şeyide kapattım başka birşey yapmadım oyun SSD 'nizde yüklüyse eğer HDD'nize yükeyerek deneyin birde.
Bu sorunu bende yaşadım ve sorunun Windwosun güncellemeden sonra bu problemi yarattıgını farkettim güncellemeleri silip kapattım ve şu an hiç bir sıkıntı yok.Ama güncelleme olmadan ne kadar sağlıklı buda ayrı bi problem.
aynı sorunu bende yaşıyordum düzeltim ama bala düzeltim tam olarak anlatamayacağım. güncelleştirmeler kısmında windows u eski sürümüne geri döndür gibi bişeyler çıktı ona bastım windows eski haline döndü yaklaşık 10 dakikadır oyundayım hala atmadı oyundan daha önce 2 dakikada kapanıyordu.. windows 10 dan anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Not yüklenmiş güncelleştirmeleri kaldırmak la düzelmiyordu.. ama ben yinede onlarıda kaldırarak yaptım. birde otomatik güncelleştirmeleri mutlaka kapatın
hizmetler kısmında windows update var çift tıklayın devre dışı yapın sonra durdur kısmına basın uygula deyip kapatın. ama bu işlemi windowsu eski sürümüne döndürdüğünüzde yapın..
you tubede açıklaması var https://www.youtube.com/watch?v=tODgvOuXgwY&vl=tr burada sonunu göstermemiş 2 seçenek çıkıyordu alttakini tıkladım eski sürüme geçti ne otp silindi nede knight ve hala oyundayım atmıyor. umarım sizlerde yaparsınız. 2 gündür düzeltmeye çalışıyordum.
Laptop wifiyle bağlanıyorsanız laptopu ağını sıfİrlayın. 5 dk sonra pc kapanıp açılacak sonra yeniden tek bir wifi kayıtı yapıp deneyin. WiFi çekim gücü zayıflayınca başka ağa bağlanmak ister wireless ayarlarını güç ayarlarından yapın.