Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Question Acil Yardım Lütfen Eski Charımı giriş yapamıyorum.!!!

Daha önce bu oyunu oynamaktayddım ve charım vardı şimdi tekrar oyuna başlamak için giriş yaptım fakat karşıma tikket bölümü geliyor ve benden bazı bilgilerimi istiyor hepsini hatırlamıyorum.
    Eski charımı tekrar açılabilirmi
    Yardımlar için teşekkürler....

Senior Member Nm?ccMedd's Avatar
    Nickname
    SaSSaSİONaL
    Class
    Warrior
    Clan
    Others
    Server
    US->Atlantis
    Race
    Karus
    Eger charına oyun son olarak k2 nın elınde ıken gırdıysen charını ntt game e gecırmen lazım.
    SaSSaSiONaL

Senior Member
    Class
    Priest
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by doktor95 View Post
    Daha önce bu oyunu oynamaktayddım ve charım vardı şimdi tekrar oyuna başlamak için giriş yaptım fakat karşıma tikket bölümü geliyor ve benden bazı bilgilerimi istiyor hepsini hatırlamıyorum.
    Merhaba,

Oyun hesapları K2 Network'ten NTTGame'e aktarıldığı sırada sizden hesabınızı aktif etmeniz gerektiği bildirilmiş olması gerekiyor. Siz o zaman bu işi yapmadıysanız, şimdi aktifleştirmek için hesabınızın bazı bilgilerini sizden istiyorlar. Bu yüzden hesaba giriş yapmaya çalışınca Ticket bölümü açılıyor. Siz Ticket'a hatırlayabildiğiniz bilgileri yazın ve gönderin. Daha sonra cevap bekleyin; e-posta adresinizi sık sık kontrol edin. Cevabı e-posta adresinize gönderiyorlar.

Umarım hesabınıza tekrar kavuşursunuz, iyi oyunlar.

Junior Member
    Öncelikle merhaba yenı konu acmak ıstemedım bu konunun altına yazmanın daha mantıklı olucağını düşündüm.
    K2 zamanında oynadıgım karakterıme sımdı gırmeye kalktıgımda blocklu gozukuyor. oyunun nttgame'ye gectıgınden haberım yoktu acıkcası.
    nttgame sıteye gırmeye kalktıgımda ne tıcket ekranı gelıyor nede sıteye gırıs yapabılıyorum.
    nttgameye aktarmadım hesabımı aktarmam gerekıyor. gamefırst sıtesıne gırıs tekrar pw degıstırdım belkı gırer dıye oyle bır seyde kabul olmadı
    anlıyıcagınız nttgameye hesabımı aktarmam gerekıyor ve benım karakterım acıktı sımdı ıse kapanmış. tıcket'e ne yazıyım cogu kısı ingilizce yaz diyorda ingilizceyi zamanında öğrettilerde kalın kafalı olduğumdan girmedi aklıma. örnek ticket lazım.

Senior Member
    Class
    Priest
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Senfony1 View Post
    Öncelikle merhaba yenı konu acmak ıstemedım bu konunun altına yazmanın daha mantıklı olucağını düşündüm.
    K2 zamanında oynadıgım karakterıme sımdı gırmeye kalktıgımda blocklu gozukuyor. oyunun nttgame'ye gectıgınden haberım yoktu acıkcası.
    nttgame sıteye gırmeye kalktıgımda ne tıcket ekranı gelıyor nede sıteye gırıs yapabılıyorum.
    nttgameye aktarmadım hesabımı aktarmam gerekıyor. gamefırst sıtesıne gırıs tekrar pw degıstırdım belkı gırer dıye oyle bır seyde kabul olmadı
    anlıyıcagınız nttgameye hesabımı aktarmam gerekıyor ve benım karakterım acıktı sımdı ıse kapanmış. tıcket'e ne yazıyım cogu kısı ingilizce yaz diyorda ingilizceyi zamanında öğrettilerde kalın kafalı olduğumdan girmedi aklıma. örnek ticket lazım.
    Ticketi Türkçe olarak da gönderebilirsiniz, şu an Türkçe destek veriliyor. Google'dan arattığınızda bir çok örnek Ticket bulabilirsiniz. Ama ben kendi düşüncelerinizi yazmanızı öneririm. Güzel ve açıklayıcı bir üslupla sorununuzu dile getirin.

Senior Member JastieL's Avatar
    Nickname
    JastieL
    Class
    Warrior
    Server
    US->Carnac East
    Race
    Karus
    Ticket gönderebilmen için Npoint in en az 1 olması gerekmektedir.

Senior Member ShuJaira's Avatar
    Nickname
    ShuJaira
    Class
    Priest
    Clan
    Nationalitys
    Server
    US->Akara
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by doktor95 View Post
    Nttgame gecirmek icin ticket atacaksın karakterinin dogum tarihi yada acılıs tarihi id'si ve serveri bunu yanında ek bilgi olarak en az 2 karakterinin nickini ve kesn kodlarını ekleyebilirsin.

Senior Member GuardOfLastRuling's Avatar
    Nickname
    GuardOfLastRuling
    Class
    Priest
    Clan
    BloodOfBrothers
    Server
    US->Cypher
    Race
    Karus
    Charını K2 den MGM'ye kayıt etmelisin orda yazan bilgileri eksiksiz doldur ve yolla.
    BloodOfBrothers Clan GuardOfLastRuling

Junior Member
    arkadaşlar yorumlarınız için herkeze teşşekkür ederim öncelikle
    Dedikleriniz gibi bilgilerimi yazdım gönderdim ve 1 hafta geçmesine rağmen geri yanıt gelmedi başka bir şekilde bu sorunu çözemiyormuyuz yada yardım edebilir yetkili kişilerle iltibat geçmek için bir bilginiz varmı tekrar bilgilendirdiğiniz için teşşekkür ederim...

Tags for this Thread