Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vicivokke44 View Post
    pustan dc pre çekiyorsun . 3gun sonra kilidi açıldığında pazarda satıyorsun . Server durumuna göre +7shel/md/uniqe yakmalik işine giriyorsun . Buy pazar kuruyorsun 6 itemin olunca sell açıyorsun .
    Yada x piyasasında bir hesap 10 kaldiracli herhangi bir emtia yada döviz alıyorsun swapsiz 6 ay sonra en iyi farmi yapmış olursun onunla da item mi alırsın gb mi alırsın araba mı bilmiyorum
    hahhahahha :d her knight cinin hayatta ki son lwl isin :d

Senior Member
    Senin gibi bende yen başladım sayılır ara vermıstım 7-8 ay . Destan serverındayım ve inan farm işi çok zor . Ama pazar ve oyun içi etkinlikler sanırım senin talebini her server da karşılar . Hevesin kursağında kalmasın başla derim server önemli değil bence . şimdiden hoşgeldin .

Senior Member AstaqoraS94's Avatar
    Nickname
    TheAstagoras
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HatersGonnaHate
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Valla kardeşim dc pre aldım sarı peri aldım hatta noah arttıran walkry set aldım mp ve hp maestro aldım ve olympia'ya okçu olarak başladım. Trinayı satıp old takı seti ve +7 iron bow aldım, kalanı ile genie depoladım. Ne mi oldu? Her slotta genie altı makro yada 5-6 char açıp slota çökmüş insanlar var. Sabahtan akşama didinip belki biraz bir şeyler yapabiliyorum ama stres atmak yerine stres oluyorum. Adam açıyor makroyu ben genie ile 10 moobdan 1 tane kutu belki alıyorum. Üzgünüm ama genie altı makro bitmeden Ares-Dies gibi eski sunucular dışında farm yapamazsın.
    2005'ten beri değişmeyen lezzet: Spike

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Dc premium + Peri + Ardream Deru slotu Trina yı satıp old takı set yaparsın ardından troll set ve görev bowu ile deru dönersin slotu bozduğun taktirde bus çeşitleri elde edebilirsin. Eski sunucularda deru slotları boş Olympia da da boş bulabilirsin fakat farmcı kovalayan çok fazla oyuncu var ne kadar itemin olursa o kadar az kesmeye gelirler Pazar konusunda da ben 0 dan başladığım zamanlar yakmalık işi ile başlıyorum seri alınıp seri satılıyor.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Quote Originally Posted by tbh19941994 View Post
    Ağalar öncellikle sa
    şu nerde başlayalım yeni serverde mı eski serverde mı başlamak iyidir, az para yatırarak nerde oynamalı başlıklarını yıllardır okurum.
    Bir süredir de knight bırakılmaz ara verilir klişesinin içine düştüm tekrar başlayacam özetle ancak geçmişte kendime ne sağlam kalıcı bir server ne de iş görecek bir çar dizememiş bir adam olarak içimdeki ukteyi dindirmek için şu oyunu belli ki bırakamıyorum bizim gibi adamlar olduğu sürecede ntt game oyunu kapatmayacak dedim ki kendime şöyle inceden bir çar dizeyim parasız başlayayım farmla yolumu yapayım ilk başta 7 set 7 silah old takı set (ne oynarsam artık) yaparak serverda stres atayım diyorum ama şimdi şöylede bir sıkıntı var eski serverda ardream farm slotları eslant slotları ne alemde denildiği gibi boş mu yoksa kalıcı mafyaları var mı çünkü en yeni serverda benim bahsettiğim tarzda bir kafa yapısının slot alabilme ihtimali yok
    Hem kalabalık hemde gb fiyatları nedeniyle herkes oralarda slotlarda itemleriyle bizi yaşatmazlar ks atıp slot çalarlar sizin bu konuda düşünceleriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum (muhtemelen bu kafayla knight oynanmaz diyeceksiniz ama umut fakirin ekmeği varsa yol yordam gösterin şu kardeşinize)

Cevaplayan herkese teşekkürler iyi forumlar

bu çardan daha ezik çar bulamazsın, old takısı yok 70 level czde aoc - hob koşturuyor ve 4 günde 4 gb kazandıysam sende yapablirsin cek dcni ver mucadeleni

Junior Member
    Arkadaşlar yeni cevaplar için teşekkürler şu youtube kanallarındaki arkadaşların hepsine inanasım gelmiyor ne yazık ki adamların serverlarda ya önceden klan çevre tandıkları ya da yan pcden sıkıştılar mı en kötü ihtimalle 10-20 m atabilecekleri hesapları var tuttukları slot var vs vs böyle olunca sıfırdan çar açıp 500 gb kastım videoları bana sağ cebinden çıkartıp soluna koyduğu hissiyatı veriyor
    Normal bir oyuncu olarak gerçekten sıfırdan oyuna başladın mı 2-3 hafta güvenip harcama yapasımda gelmiyor şimdi nerden baksan yine bir farm çarı dc presi perisi kutusu derken 200 liralık bir harcama slot mafyası koxpu makrosu derken ilk etapta para bağlamayıp işkence çekmek durumumda kalıyorsun

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nyyd View Post
    Dc premium + Peri + Ardream Deru slotu Trina yı satıp old takı set yaparsın ardından troll set ve görev bowu ile deru dönersin slotu bozduğun taktirde bus çeşitleri elde edebilirsin. Eski sunucularda deru slotları boş Olympia da da boş bulabilirsin fakat farmcı kovalayan çok fazla oyuncu var ne kadar itemin olursa o kadar az kesmeye gelirler Pazar konusunda da ben 0 dan başladığım zamanlar yakmalık işi ile başlıyorum seri alınıp seri satılıyor.
    Oturmuş serverda yakmalık olarak 7 raptor ve çeşitlerini atıyorlardır bence yakmalık olmaz gibi oturmuş eski serverlarda
    Tabi benimki varsayım

Junior Member
    Quote Originally Posted by AstaqoraS94 View Post
    Valla kardeşim dc pre aldım sarı peri aldım hatta noah arttıran walkry set aldım mp ve hp maestro aldım ve olympia'ya okçu olarak başladım. Trinayı satıp old takı seti ve +7 iron bow aldım, kalanı ile genie depoladım. Ne mi oldu? Her slotta genie altı makro yada 5-6 char açıp slota çökmüş insanlar var. Sabahtan akşama didinip belki biraz bir şeyler yapabiliyorum ama stres atmak yerine stres oluyorum. Adam açıyor makroyu ben genie ile 10 moobdan 1 tane kutu belki alıyorum. Üzgünüm ama genie altı makro bitmeden Ares-Dies gibi eski sunucular dışında farm yapamazsın.
    Kardeş cidden geçmiş olsun bu başlığı açıp fikir sormamım sebebi tam olarak senin bu anlattığın durumları yıllardır öyle ya da böyle yaşamam umarım bu başlıkta kafasında soru işareti olan benim gibi nice garibana faydalı olur

Junior Member
    Ben de tekrardan başlamayı düşünüyordum şuan askerdeyim kısa bi araştırma yaptım farm olayını bitirmişler gibi kısmen iyi olmuş ama ben gibi çar ını farmla dizip farm yapmaktan zevk alanlar için malesef kötü bi durum o yüzden başlamama kararı aldım. İlerde değişirse kısmen iyileşirse başlamayı düşünüyorum. Benim için farm yoksa oyun da yok

Senior Member AstaqoraS94's Avatar
    Nickname
    TheAstagoras
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HatersGonnaHate
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by KLMS View Post
    Ben de tekrardan başlamayı düşünüyordum şuan askerdeyim kısa bi araştırma yaptım farm olayını bitirmişler gibi kısmen iyi olmuş ama ben gibi çar ını farmla dizip farm yapmaktan zevk alanlar için malesef kötü bi durum o yüzden başlamama kararı aldım. İlerde değişirse kısmen iyileşirse başlamayı düşünüyorum. Benim için farm yoksa oyun da yok
    Farm durumu aslında şuan öncekilere göre çok daha iyi. Sağda sola gereksiz kazanç sağlanan ve slotlarda sadece 3-5 bilgisayar ile genieye bırakılan slotlar kaldırıldı o kadar andream ve cz de yada emc-lfc de farm yapılabiliyor ama daha çok elle yapman gerekiyor Başlamayı tekrar düşün bence elle farm yapma vaktin varsa.
    2005'ten beri değişmeyen lezzet: Spike

Tags for this Thread