BDW ve 90 defans adaletsizliği ve düzenleme önerisi
Ares serverinde karus oynuyorum. Az önce ilk defa karşımda rakip olmadan BDW kazandım. Humanlar %90 sayıca fazla olduğundan biz her kazandığımız BDW'yi potumuzun son damlasına kadar hak ederek kazanırken Human ırkının bedavadan 90 def kastığını farkettim. İlk sıralarda tıklayan arkadaşlar hariç genelde bedavaya 90 def kasacak arkadaşlar son giriyorlar BDW'ye. Yanlış anlaşılmasın kimsenin defansında gözüm yok.
Benim önerim ise eğer mümkün ise 90 defansın 100 BDW kazanmak yerine mesela 150 BDW'ye katılmak ile elde edilmesi olsun. Orantısal olarak bakarsak Human oynayan arkadaşlar neredeyse 100 BDW'de hiç uğraşmadan 90 defans kazanabilirken Karus oynayanlar en az 250 / 300 BDW'ye girmek zorunda kalıyor. Bizim gibi çalışanların günde 1 BDW'ye katılabildiği düşünülürse. BDW'den 90 def almanın ne kadar zor olduğu daha iyi anlaşılacaktır.
JR de biz çalışanlar için olmayacak bir saatte. JR saatinin de yeniden düzenlenmesi gerek. 100 JR kazanmak bir yana 100 JR'ye girmek bile bu şartlarda bizim gibi çalışanlar için 2 yıldan uzun zaman demektir.