Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Angry Yeni dolandiricilar !!

Öncelikle merhaba arkadaşlar beni tanıyan tanır ITranspozeI destanda pazar yapıyordum başıma böyle bişey geldi . Yine ben acil satılık itemler alınır diye chattan yazıyordum bu adamlardan pm geldi sunlar bunlar satılık falan ondan son ararts pendent aradığını söyledi YATTIBALIK. AyemTATANGA da satıyordu YATTIBALIK 480 alacağını AyemTATANGA dandan 440 alıcaktım yani 40 m bi karım olucaktı fakat takıyı almaya gittim ve aldım daha sonra YATTIBALIK beni sağ in e çağırdı takıyıda folkta gidip almıştım işte senin geleceğin yok falan yazdı tam takıyı aldım ve hemen oyundan cıktı yani elimde patladı . Siz siz olun kar yapıcagım diye tam fiyatlarını bilmediğiniz itemleri almayın arkadaşlar ve şimdi bu ahlaksız herifler yüzünden oyunu bırakıyorum soğudum çünkü beni tanıyanlara selam olsun bunların daha fazla can yakmamaları için sayın NNTGAME den ban atmalarını [IMG][/IMG][IMG][/IMG]rica ediyorum . Teşekkürler Allah'a emanet olun .

Senior Member lZeronamel's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    İtem satmak için baya uğraşmış adam gecmıs olsun

Junior Member
    sağol dostum
    Quote Originally Posted by lZeronamel View Post
    İtem satmak için baya uğraşmış adam gecmıs olsun

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Şikayetimizi cr kısmına yapmanız lazım. Birde ksc ler pc ekranında oynanmamış bir şekilde atmanız lazım. Pek ceza alıcağını sanmıyorum geçmiş olsun sizin hatanız.

Tags for this Thread