Results 1 to 7 of 7

Thread: ban ve vürüs

Junior Member

ban ve vürüs

0xE19101A YAZAN VE SECURİTY ALERT YAZAN BİR EKRAN ÇIKIP OYUNDAN ATIYOR VE ÇARLARIM BAN YİYOR PC YE FORMAT ATTIM DÜZELMEDİ PHANTOMERSİN KURULUM DOSYALARI YENİ İNDİRDİM VE KURDUM 1 KAÇ TANE VİRÜS TARAMA PROGRAMI KULLANIP SONUNDA 1 TANESİNDE HACKTOOLBAT DİYE BİR DOSYA BULDU VE SİLDİ ANCAK BU HATAYI ALMAYA DEVAM EDİYORUM NE YAPABİLİRİM.
    resmin dosyası burada : http://hizliresim.com/kbXBEm

Senior Member FastBurak's Avatar
    Nickname
    [Fast]Burak
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Bilgisayarınızda herhangi bir illegal durum olmadığı sürece bu tür bir hatayı almazsınız. Lütfen bilgisayarınıza kurulum yaptığınız windows cd/usb vb. araçlarınızı kontrol ediniz.

En son oyun içi karakter isminiz nedir?

Teşekkürler.

Junior Member
    FANT4STİK
    Excellence
    bucali
    IYakupreisI
    pc me kurulum yaptığım cd ve usb ler farklı farklıydı WİN 7 64 VE 32 BİT WİN8.1 64 BİT VE WİN10 kurulumu yaptım hdd değiştirdim her kurulumda sitenizden güncel kurulum dosyalarını indirip kurdum ancak bir çözüm bulamadım bilgisayırımda illegal bir durum olsa burda probleme çözüm arıyacağıma sorunun nerden kaynaklandığını bilirdim. zaten eski banlanan çarlarımı geri verin gibi bir talebimde yok ancak 420 lvl bir çarım var ve ben oyuna girmeye korkar hale geldim yapmam gereken neyse yapmaya hazırım lütfen yardımcı olun.

Senior Member
    Nickname
    Claudio
    Clan
    Royal Society
    Aynı hatayı bugün oyun arka planda uzun süre kalınca 2 kez bende aldım ve oyunum kapandı.

Junior Member
    Quote Originally Posted by TyClaudiOo View Post
    Aynı hatayı bugün oyun arka planda uzun süre kalınca 2 kez bende aldım ve oyunum kapandı.
    benimde aynı oluyo sakın as çarınla girme ban yersin oyun arka planda kalınca bu hatayı verdi ve çarlarım ban yedi hiç oynamama rağmen

Game Master Khaliz's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ygo_eDR81j6X View Post
    0xE19101A YAZAN VE SECURİTY ALERT YAZAN BİR EKRAN ÇIKIP OYUNDAN ATIYOR VE ÇARLARIM BAN YİYOR PC YE FORMAT ATTIM DÜZELMEDİ PHANTOMERSİN KURULUM DOSYALARI YENİ İNDİRDİM VE KURDUM 1 KAÇ TANE VİRÜS TARAMA PROGRAMI KULLANIP SONUNDA 1 TANESİNDE HACKTOOLBAT DİYE BİR DOSYA BULDU VE SİLDİ ANCAK BU HATAYI ALMAYA DEVAM EDİYORUM NE YAPABİLİRİM.
    resmin dosyası burada : http://hizliresim.com/kbXBEm
    Selamlar,

Moderatörümüzün de belirttiği gibi bilgisayarınızda illegal bir 3. parti program olmadığı sürece hesaplarınız kapatılmaz.

Vermiş olduğunuz hesapların Xigncode loglarını incelediğimizde ise 3. Parti Program (hile) logları ile karşılaştık. Sizinle hangi hile olduğu bilgisini buradan paylaşamayız, fakat masaüstünüzde yer alan bazı programları kontrol etmenizi öneririm.

Ek Bilgilendirme: Her Xigncode hatası ban sebebi değildir.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Khaliz View Post
    Selamlar,

Moderatörümüzün de belirttiği gibi bilgisayarınızda illegal bir 3. parti program olmadığı sürece hesaplarınız kapatılmaz.

Vermiş olduğunuz hesapların Xigncode loglarını incelediğimizde ise 3. Parti Program (hile) logları ile karşılaştık. Sizinle hangi hile olduğu bilgisini buradan paylaşamayız, fakat masaüstünüzde yer alan bazı programları kontrol etmenizi öneririm.

Ek Bilgilendirme: Her Xigncode hatası ban sebebi değildir.
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sizlere iyi çalışmalar...

Tags for this Thread