Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 46 of 46
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Xigncode sizin özel ve gizli bilgilerinize ulaşamaz, bunları bize gönderemez ya da görüntülenmesine yardımcı olmaz. Xigncode sadece oyuna müdahale eden ve bilgisayarda çalışan ya da var olan 3. parti yazılımları tespit eder. Kısaca, Xigncode anti-hack uygulamasıdır.
    ne alakası var...bence bu da cocugu elma sekerı ıle kandırmak gıbı bır durum... yanı xıngcode bılgısayar da 3.partı yazılım var mı gorebılıyor ama dosyaları goremıyor... pardon benım bılgısayarıma baglanma hakkını xıngcode a kım verıyor?? xıngcode kendı serverına 3.partı bır yazılım baglanıyor mu kontrol etsın?? yok oyle olmaz oyle cok zor... kolayı var oyle dumduz kosalım al senı bannladım senı hapıse attım senı hapıse attım... saga sola vura vura gecelım... ben de dıyorum kı bak kullandım... ama su tarıhten sonra kullanmadım... kaldı kı bununla beraber bılgısayarım da bulunan hangı dosya nttgame ı alakadar eder?? yanı o halde evınde bıcak bulunan herkese devlet de katıl desın.. ya da suca meyili var desın?? bu kadar sacma bırsey olabılır mı?? kul-lan-ma-dım arkadas... bana bu hapısı atan gm cıksın desın kı sundan attım hapısı... ya cıksın desın...kanıt da demıyorum...sundan attım desın...yanı koxp vb mantıkla calısan bırcok program var... ve baska oyunlar da yasal olarak gecerlı olan... yanı bu nasıl bır zıhnıyettır??

Junior Member
    Merak edip girdim konuya sonra kaptırdım kendimi hepsini okudumda tamamen haksızsın kardeşim. Senin gibi binlerce oyuncu var bir kez kullanıp sonra bırakıp ceza alan ama suç ntt gamein değil kullananın kesinlikle. Adamlar her fırsatta dile getiriyor eğer 3. parti program kullandıysanız bilgisayarınıza format atıp oyuna öyle giriş yapın diye yoksa tekrar ceza almanıza sebep olabilir diye ve bunu sende biliyorsun eminim.Dikkate alıp almamak senin sorumluluğun kimse sana zorla oyunu oynatmıyor yada karakteri para ver hapisten çıkarda demediler herşey senin seçimindi. Xincode gelicek olursak bu yazılımın oyuna entegre olması gerekliydi çokta iyi olmuş bence olmasaydı koxperdan geçilmezdi ortalık diye düşünüyorum.Bende daha önce 3. parti program kullanımından ceza almış biri olarak bunu sana söylüyorum haksızsın.Şunuda belirtiyorum ( Şuan kullanmıyorum pc me format bile atmadım ama nedense ne hapse girdim ne ceza aldım ve şunu anladım ben suçsuzum diyenlerin hepsi yalan söylüyor.)

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by WakabayashiKun View Post
    kaldı kı bununla beraber bılgısayarım da bulunan hangı dosya nttgame ı alakadar eder?? yanı o halde evınde bıcak bulunan herkese devlet de katıl desın.. ya da suca meyili var desın?? bu kadar sacma bırsey olabılır mı?? kul-lan-ma-dım arkadas...
    Kimse evinde bıçak bulundurduğu için ceza almaz(bir suçla ilişkili olmadığı sürece), fakat dışarıda belirli ebatların üzerindeki bir bıçak ile polis ya da jandarma tarafından yakalanırsanız, kabahatler kanunu çerçevesinde kimseye karşı kullanmasanız bile para cezası alırsınız. Oyuna girdiğiniz anda bu programlarla oyuna ve oyunculara zarar verme ihtimaliniz mevcuttur.

Açık konuşayım, arkadaş hile program kullanmış ceza almış, cash çekip ( cezaların bu şekilde kaldırılacağı sistemi doğru bulmadığımı da belirteyim) cezası kaldırılmış. Aslında mantıklı olanı oyuncunun knight online sunucusuna giriş yaptığı bilgisayarında ne kadar hile program olursa olsun oyuna müdahale etmediği sürece, sırf bilgisayarında o tür programlar bulunuyor diye ceza almasını yanlış buluyorum. NTT game'in kararıdır, uygulamasıdır karışamayız ama yanlış bulduğumu söylemek isterim. Doğrusu hile programları tespit etmekten ziyade, oyuna müdahale eden programları tespit edip, ceza verilmesi ve para cezasına çevirir gibi cash çekip cezanın affı imkanını da ortadan kaldırmak en doğrusu olacaktır.

Senior Member
    mümkünse senin gibiler oynamasın bu oyunu bırak git. hile programı indir kullan sonra ben kullanmıyom neden benim pc me bakıyonuz falan filen gürültü yapma burada bakmalarını istemiyosan git gelme boşuna forum kirliliği yapma haklıymış gibi biz neden hapse atılmıyoruz biz neden pc mize bakıyonuz diye burada ağlamıyoruz bırak oyunu ama suç seni 2 . kere hapse atanda değil BAN atıcak gecicek siz zaten bu oyundaki en gereksiz şeylersiniz

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by fth001 View Post
    Merak edip girdim konuya sonra kaptırdım kendimi hepsini okudumda tamamen haksızsın kardeşim. Senin gibi binlerce oyuncu var bir kez kullanıp sonra bırakıp ceza alan ama suç ntt gamein değil kullananın kesinlikle. Adamlar her fırsatta dile getiriyor eğer 3. parti program kullandıysanız bilgisayarınıza format atıp oyuna öyle giriş yapın diye yoksa tekrar ceza almanıza sebep olabilir diye ve bunu sende biliyorsun eminim.Dikkate alıp almamak senin sorumluluğun kimse sana zorla oyunu oynatmıyor yada karakteri para ver hapisten çıkarda demediler herşey senin seçimindi. Xincode gelicek olursak bu yazılımın oyuna entegre olması gerekliydi çokta iyi olmuş bence olmasaydı koxperdan geçilmezdi ortalık diye düşünüyorum.Bende daha önce 3. parti program kullanımından ceza almış biri olarak bunu sana söylüyorum haksızsın.Şunuda belirtiyorum ( Şuan kullanmıyorum pc me format bile atmadım ama nedense ne hapse girdim ne ceza aldım ve şunu anladım ben suçsuzum diyenlerin hepsi yalan söylüyor.)
    sen veriyorsun qwewqeq
    misal facebooka resim yüklüyorsan, facebooka dosyalarını görüntüleme izni veriyorsun, resim çekiyorsan facebooka resim çekme yetkisi veriyorsun şimdi facebook özel dosyalarını çalmış mı oluyor?
    birşey yapıyorsanız karşılığına da rağzı geleceksiniz. Kendi kendinizi kandırmayın.

10001111011

Tags for this Thread