Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by QuickSilver58 View Post
    Merhabalar,
    Öncelikle benim diğer açtığım konuları çoğu arkadaş bilir ve bu oyunda nelerin dengeyi bozduğunuda çok iyi bilirim ve oyunun daha adil daha oynanır hale gelmesi için konular açmaya devam edeceğim bugün ki konuya gelecek olursak biliyorsunuz ki ''Weapon Mechant Gargamet'' adlı npc de sadece jamadar daggerleri satılmakta ve oyunda +7 si +8 i bile iş yapmakta çünkü kalkanlarda, talialarda, veya takılarda jamadara karşı defansı sağlam bir item bulunmamakta hadi diğer krovazlı utc li draki pendant olan serverleri geçtim fakat olympia manes akara için bu adil değil, neden sadece asaslara yönelik bir jamadar silahı konulmuş oraya priest için warrior için okçu için mage için neden jamadar silahı yok ve alıp basılmasıda kolay olan bir item oldugu için örnek verecek olursak yeni açılan bir serverde +10 weapon breaker basıldı ve oyunun yavaş yavaş dengesini bozmakta
    çözüm olarak sadece asaslara değil tüm joblara jamadar silahları npcye eklenmesi
    iron necklace veya iron belt skeleton belt e jamadar defansı eklenmesi
    jamadar silahların npc den kaldırılıp eslantta bir yaratıga düşük oranla drop olarak eklenmesi gibi çözümler sağlanabilir...
    hepinize teşekkür ederim daha adil bir oyun için konulara devam edilecek...
    diğer açtığım konular sırasıyla
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...highlight=bowl

http://forum.nttgame.com/forum/showt...lar-Bug-Online

http://forum.nttgame.com/forum/showt...leri-Hakkında

http://forum.nttgame.com/forum/showt...hlight=archery
    jamadar, okçuya mage priest warriora gelecekse kurianlarada extra zehir ve damage arttıran silah gelmeli

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ProSecreD View Post
    Jamadar anti defi Belt Of Quickness ve Pendanttında rahatlıkla bulabilirsin.Ben oyunun dengesini bozduğunu düşünmüyorum.Önceden seti takan Roguelere resti çekiyordu.Şimdi ise joblar eşitlendi.Çokda anti istiyorsan dediğim takıları + layabilir.Sende karakterini dengeleyebilirsin.
    Arkadaşa katılıyorum. dd25 ve set ile asaslar çok güçsüzleşiyordu..

Senior Member
    Bu konu ticaretcilerin ve asasların hoşuna gitmedi, çünki bencil ve tek taraflı düşünüyorlar.

Senior Member
    direnişe devam.... @Rhales @Patheoz dan bir cevap istiyoruz...

Senior Member
    Doatum oyuna en cok tl yi basan jod asasdir.Ne kadar cok asas itemi okadar cok kar eder firma moonlight felan da eklense asaslara firma daha cok para kazanicakta o kadarda abartmiyorlar

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ProSecreD View Post
    Jamadar anti defi Belt Of Quickness ve Pendanttında rahatlıkla bulabilirsin.Ben oyunun dengesini bozduğunu düşünmüyorum.Önceden seti takan Roguelere resti çekiyordu.Şimdi ise joblar eşitlendi.Çokda anti istiyorsan dediğim takıları + layabilir.Sende karakterini dengeleyebilirsin.
    O takılar hiç bir işe yaramaz asasın 7k 8k vurması çok saçma hangi joblar eşitlenmiş.Priest ve mage karakteri şu anki sistemde aşırı zayıf warrior ve asaslar üzerine kurulu bir oyun şuan.

Senior Member
    konu güncel destek +1

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ISeIenaI View Post
    O takılar hiç bir işe yaramaz asasın 7k 8k vurması çok saçma hangi joblar eşitlenmiş.Priest ve mage karakteri şu anki sistemde aşırı zayıf warrior ve asaslar üzerine kurulu bir oyun şuan.
    Hiçbir asas eşit itemli bir adama 8k vuramaz. +7 fplerlemi çıkıyorsun kardeşim sen cz ye ? +2 quic yapan birsürü arkadaşım var. Priest mage konusunda dd25leri yok yeni swlerde. Sanırsam dd 48 40 kalkanda yok yeni swlerde. Bu priest magelerin çok yemesine sebep oluyor. Sana önerim 8k yiyen arkadaş +2 in +2 quic belt ile dolaşman. Ama illa ben 7fp giyicem diyorsan onları taksanda o damageyi yersin

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    +1 jamadar zaten güçlü olan bir sınıfa getirildi ve bunu yanlış buluyorum

10001111011

Banned
    Ayrıca bu itemler malesef botla basıyorlar seri bi şekilde bu yüzden çok sayıda basılıyor yeni server bolca var +9, +10 bile basıldı.

Tags for this Thread