Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
    Senior Member JustTurkeyLOve's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Bu konuda yıllarca dil döktük. Değişen bir şey olmadı. Temennimiz pazar sorununa biran önce önlem alınması.

Junior Member
    Quote Originally Posted by OWPW View Post
    güzel kardeşim bırakın bu işleri, serveri elinize aldığınızı , oyunun sahibi olduğunuzu felan mı düşünüyorsunuz?
    kimlerin pazarı tutulur*
    ya illegal olarak eşya toplayıp serverde nadir bulunan eşyaları yapanlar veya bu eşyaları oluşturmak için gereken malzemeleri toplayanlar, bir takım kişiler, aralarında kendilerine göre rekabet vardır, birbirlerinin pazarlarını tutarak ticaretlerini engellemeye çalışır ki, kendi ticareti yürüsün,
    kısaca maksat, sitelere satacakları eşyaları, oyun paralarını ve bulundukları o serverin piyasasını kendi ellerinde tutma çabası.
    yoksa kimse kimsenin gelip de pazarını tutmaya çalışmaz.
    Kendinizi kandırmayın.
    SONPAZARTUTUCU seni. Ben dısarı cıkarken +6 ii raptor toplayım dedm aksama basarım eve geldim 1 kişi bile atmamış adamlar pm atmış pazarın tutuluyor diye.MANES sw. Buna ne cavap vereceksin. Kurduğum pazar fiyatıda diğer kuran multicilerle aynıydı.

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by cloves92 View Post
    SONPAZARTUTUCU seni. Ben dısarı cıkarken +6 ii raptor toplayım dedm aksama basarım eve geldim 1 kişi bile atmamış adamlar pm atmış pazarın tutuluyor diye.MANES sw. Buna ne cavap vereceksin. Kurduğum pazar fiyatıda diğer kuran multicilerle aynıydı.
    şu yorumları hiiiiiiiiiçç olmayan biryerinden anlamayın, basit düzmantık kullanın.
    ben oyunu dahi oynamıyorum, eski oynadığım zamanlardan bildiğim budur,
    server piyasasını yönettiklerini düşünenler bu işi yapanlardır, yani oyunu ticarete döndüren kişiler. Kendi kendinizi kandırmayın.

10001111011

Tags for this Thread