Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Unhappy Karakter Adı: herbolog / Sunucu : DESTAN

MERHABA ARKADAŞLAR HİÇBİR ŞEKİLDE İLLEGAL PROGRAM KULLANMADIĞIM HALDE XIGNCODE HATASI ALIYORDUM 2 GÜN BOYUNCA BAKMADIĞIM FORUM KALMADI FORUMLARDA GENEL OLARAK VERİLEN TAVSİYELER ;
    1/ HERHANGİ BİR ANTİ VİRÜS PROGRAMI VARSA BUNDAN KAYNAKLI OLABİLİCEĞİ
    2/ WİNDOWS GÜVENLİK DUVARININ AÇIK OLDUĞUNDAN KAYNAKLANABİLECEĞİ
    3/ BİLGİSAYARI FORMATLAMAK
    4/ OYUNU TAMAMEN SİLİP BAŞTAN KURULUM YAPILMASI GİBİ TAVSİYELER YER ALIYORDU BEN BUNLARI YAPTIĞIMDA OYUNU TEKRAR KURDUĞUMDA PATCH YÜKLEME SORUNUYLA KARŞILAŞTIM TAM 4 GÜN BOYUNCA BU PROBLEMLER UĞRAŞTIM VE BİLGİSAYARIMDAKİ TÜM BİLGİ,BELGE,DÖKÜMANLARIMI HER ŞEYİMİ KAYBETTİM.TEKRARDAN OYUNA GİRDİĞİMDE ''BAN'LANDIĞIMI'' GÖRDÜM TİCKET ATTIM VE TİCKETIMA ;

Forumlarımızdan gelen şikayetler sonucu hesabınız üzerinde yapılan incelemelerde illegal program kullandığınız tespit edilmiş ve hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

ŞEKLİNDE BİR CEVAP GELDİ VE BEN BU CEVAP GELDİĞİNDEN BERİDİR N-POİNTİM OLDUĞU HALDE 24 SAAT GEÇTİĞİ HALDE TİCKETA CEVAP VEREMİYORUM,YENİ BİR TİCKET OLUŞTURAMIYORUM SORUNDA BURDA BAŞLIYO BEN EN BAŞTA BELİRTTİĞİM GİBİ HİÇBİR ŞEKİLDE KOXP VE İLLEGAL PROGRAM KULLANMADIM. YAKLAŞIK1 AY KADARDIR OYNADIĞIMDA BÖYLE BİR HATA VERMEDİ VE BU SÜREÇTE EKSTRA BİR ŞEYDE YÜKLEMEDİM BİLGİSAYARIMA XİGNCODE SORUNUNUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINIDA BULAMADIĞIM İÇİN BİLGİSAYARIMI FORMATLAMAK ZORUNDA KALDIM.AYRICA KOXP KULLANANMAYI BIRAKIN KOXPERIN OLDUĞU PARTYE DAHİ GİRMEDİM.TÜM BUNLARA RAĞMEN NEDEN BAN YEDİĞİMİ LÜTFEN BİRİ AÇIKLASIN AYRICA FORUMLARDA RASTLADIĞIM YORUMLARIN GENELİNDE İLLEGAL OYUNCULARDAN DAHA ÇOK LEGAL OYUNCULARIN BAN YEDİĞİ GÖRÜŞÜ BENİ KORKUTUYO YA LÜTFEN BİRİSİ AÇIKLMA YAPSIN HİÇBİR ŞEKİLDE İLLEGALLİK YOKKEN SÜRESİZ BİR ŞEKİLDE BAN YEDİNİZ DİYİP KESTİRİP ATMAK NEDİR BANA NEDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU DAHİ SÖYLEMİYORSUNUZ HİÇBİR İLETİŞİM YOLU BULAMIYORUM 3 GÜNDÜR DE TİCKETA CEVAP VERMENİN YOLLARINI ARIYORDUM BURAYI KEŞFETTİM LÜTFEN BİRİSİ BİR DÖNÜŞ YAPSIN YA.

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.
    Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Bilet göndermede ki yaşadığınız sorun bölüm seçimlerinde ise, CTRL+F5 kombinasyonu kullanarak, tarayıcı çerezlerini temizleyerek ya da farklı bir tarayıcı üzerinden deneyebilirsiniz.
    Şunu da belirtmeliyim ki bilet gönderme işlemini yapabilmeniz için hesabınızda en az 1Npoint olması gerekmektedir.
    (Bilet gönderme de hala sorun yaşamanız durumunda ilgili bölüme ait bir ekran görüntüsü ekleyiniz.)

Junior Member
    çok çok teşekkürler yeni bir ticket oluşturabildim sonunda umarim uğradiğim haksizlik ve mağduriyetim giderilir.

Tags for this Thread