Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Junior Member
    Kesinlikle ertelenmesi iyi olur benim de sınavım var mesela

Junior Member
    Sınav saati 10:00 (Lys4) Turnuva saati tahminimce iftardan sonra veya 16:00 - 17:00 gibi olur diye düşünüyorum

Sınava girecek arkadaşlara başarılar bu arada

Junior Member
    Resmi açıklama yapılmadığı için kimse net hareket edemiyor. Kuşkuluyum açıkçası.

Senior Member
    Turnuva online olacağı için tarihlerde değişiklik yapabilirler. Turnuvanın ileri bir tarihe alınmasına bende destek veriyorum. Oyuncu kitlesinin lise ve üniversite öğrencilerinden oluştuğunun bilinmesine karşı bu tarihlerin seçilmesi pekte doğru bir hareket değil. Büyük ihtimal yaz boyunca birçok turnuva yapılacak, bu yüzden turnuvalar arasında aralık bırakılmak istenmiş.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Scharox View Post
    Turnuva online olacağı için tarihlerde değişiklik yapabilirler. Turnuvanın ileri bir tarihe alınmasına bende destek veriyorum. Oyuncu kitlesinin lise ve üniversite öğrencilerinden oluştuğunun bilinmesine karşı bu tarihlerin seçilmesi pekte doğru bir hareket değil. Büyük ihtimal yaz boyunca birçok turnuva yapılacak, bu yüzden turnuvalar arasında aralık bırakılmak istenmiş.
    sende haklısın fakat sorun klanlardaki as ve alt oyuncular... Kimi çıkaracağız? sorusu herkesin aklında var...

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Bugüne kadar asla ertelenmedi turnuva tarihleri çünki yaz ayında bir çok turnuva olucak yine buna giremeyen öbürüne girer mantığıyla ertelenmez tahminim bu hayırlısı olsun

Senior Member Co0L's Avatar
    Merhaba,

Turnuva günlerinde bir değişme olmasa bile saatleri belirlenirken bu durum göz önünde bulundurulacaktır.Forum üzerinden detaylı bilgileri aktaracağız arkadaşlar.

Ayrıca sınava gireceklere şimdiden başarılar dilerim

Tags for this Thread