Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Skill Bar Reset

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    18

    Skill Bar Reset

    In the past week, my skill bar has been reset to all empty.

    Is anyone else having this problem?

    thx

  2. #2
    Senior Member AgitoFreeman's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    216
    Nickname
    AgitoFreeman
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Hatred
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Yeah. All the time. When i relog or just login to a different account, my skill bar always resets. And It's kinda annoying because even if It's my own skill bar, I forget how it is. Is that only me who forgets his own skill bar?
    [COLOR="#FF8C00"]Youtube Channel:[/COLOR]

  3. #3
    Senior Member Orphus's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    323
    Nickname
    Orphus
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    2004-GuardiansoftheAbyss-2017
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    It happens so often to me that i finally took a screen shot of all my skills bars open at the same time and save it...I try to log in on another character and that skill bar went to ...

  4. #4
    Senior Member TER231's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    112
    Nickname
    Yeeeps
    Class
    Mage
    Clan
    elfCity
    Server
    US->Logos
    Race
    Karus
    all the players have same problem. if he character is new it offen occurs but after around a week or two weeks later this problem dissappers.

  5. #5
    Senior Member WhoopTheGreat's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Class
    Rogue
    Server
    US->Titan
    Quote Originally Posted by AgitoFreeman View Post
    Yeah. All the time. When i relog or just login to a different account, my skill bar always resets. And It's kinda annoying because even if It's my own skill bar, I forget how it is. Is that only me who forgets his own skill bar?
    I had thise too, I miss the old button "save"too, bcuz that worked always for me, but now a days It doesnt reset my skillbar.
    sometimes it happen when i log another pc.. so annoying but ive made screenshots from my skillbar so i can't forget it hehe , u should do it 2
    [COLOR="#FF0000"]
    [FONT=Tahoma][FONT=Arial Black][COLOR="#A52A2A"]Reading?[/COLOR][/FONT] STOP using hack !!
    Come on! Leave it CLEAN ! [/FONT]
    [/COLOR]

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    563
    Nickname
    ProStrikeR
    Class
    Rogue
    Clan
    CarpeVictoRia
    Server
    US->Beramus
    Race
    El-Morad
    Infractions
    1/1 (15)
    I don't have this problem often. Just one time in month or 2 month...

  7. #7
    Senior Member Shaka's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    215
    Class
    Rogue
    Clan
    FFH
    Server
    US->Ares
    Race
    Karus
    WHen my char get DC some time lose all skillbar and need configure, in chaos all time need conigure skill :S

  8. #8
    Member LolittaxD's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    36
    Nickname
    LolittaxD
    Class
    Mage
    Clan
    Pwnage
    Server
    US->Titan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Shaka View Post
    WHen my char get DC some time lose all skillbar and need configure, in chaos all time need conigure skill :S
    IT's so boring mate. I don't have any problem with my skill bar.
    [FONT=Arial Black][COLOR="#EE82EE"]Pwange Clan in Titan now.
    [/COLOR][/FONT]
    GNGWC Event 2012 Grand Final Movie :
    http://www.youtube.com/watch?v=SnKjpvDphZ8
    Winner Pwnage & JustInTime

    [FONT=Arial Black][COLOR="#EE82EE"]Pwnage Clan GNGWC Event Pictures;[/COLOR] [/FONT]
    Grand Final
    http://i49.tinypic.com/2ik4jg0.png
    http://i46.tinypic.com/zson04.jpg

    Final
    http://i48.tinypic.com/1zlurk8.jpg

  9. #9
    Senior Member D. Marley's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    100
    H>go to bottom> save
    there is a option to save, it works for me...

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    25
    Nickname
    DosBandoleros
    Class
    Warrior
    Clan
    KILLMEE
    Server
    US->Akara
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MrShotokaN View Post
    I don't have this problem often. Just one time in month or 2 month...
    Same To You.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •